Στο κλίμα της Εποχής!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και έχουμε το Premium Free μάθημα της εβδομάδας για όλα τα Premium Free και φυσικά τα Premium μέλη! Σήμερα θα σας δείξω πως θα μπορέσετε με πολύ απλά βήματα να δημιουργήσετε μία χριστουγεννιάτικη κάρτα στο Photoshop!

Φέτος τα δικά σας Χριστούγεννα!

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την Δημιουργία Χριστουγεννιάτικης Κάρτας στο Photoshop και θα μπορέσουμε σε ελάχιστο χρόνο να δημιουργήσουμε μία κάρτα "άποψη" την οποία την βλέπουμε στα βιβλιοπωλεία και σίγουρα την ζηλεύουμε! Θα δώσουμε ένα "μίνιμαλ" χαρακτήρα στην κάρτα και μας και αυτό για να μπορέσουμε να την κάνουμε λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες!

Το σημερινό μάθημα και γενικότερα η Δημιουργία Χριστουγεννιάτικης Κάρτας στο Photoshop θα σας βοηθήσει να καταλάβετε περισσότερο το Adobe Photoshop και τον τρόπο δημιουργίας γραφικών μέσα από εκείνο!

Ελάτε μαζί μας στο teachme.gr

Ξεκινήστε σήμερα το ταξίδι της ατελείωτης εκπαίδευσης και δημιουργικής γνώσης στο teachme.gr! Κάντε σήμερα την εγγραφή σας σαν Premium και μέσα από χιλιάδες μαθήματα μάθετε αυτό που αγαπάτε και κάντε το χόμπυ σας επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος