Ανοίξτε τις Πύλες!

The OAKA Project #19. Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τρίτη σήμερα και το 19ο μάθημα για την δημιουργία του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας είναι εδώ! Στο σημερινό μάθημα για ακόμη μία φορά θα δημιουργήσουμε πολύ σημαντικά στοιχεία στο γήπεδο μας όπως είναι οι πύλες των θυρών και οι προστατευτικοί τοίχοι στο κάτω διάζωμα.Δημιουργήστε μαζί μου το ολοκληρωμένο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και εκπαιδευτείτε σε μία ξεχωριστή τεχνική δημιουργίας μακετών!

Μάθημα Cinema 4D

The OAKA Project #19

Οι πύλες εισόδου των φιλάθλων στο στάδιο μας είναι το σημερινό μας θέμα μαζί με τα τοιχία προστασίας από τον αέρα αλλά και απόκρυψης του αγωνιστικού χώρου από "τζαμπατζίδες" οι οποίοι θέλουν να δουν το μας από τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου. Δύο πολύ σημαντικά στοιχεία τα οποία θα ανεβάζουν κατά πολύ τον δείκτη ρεαλισμού του γηπέδου μας και θα βοηθήσουν στην ολοκληρωσή του!

Επόμενο βήμα οι βάσεις της άνω σουίτας, ο περιβάλλον χώρος του σταδίου και η φυσούνα εισόδου των ομάδων.

Στο επόμενο μάθημα θα ολοκληρώσουμε το χτίσιμο του περιβάλλοντα χώρου, θα δημιουργήσουμε τις σωστές βάσεις των σουιτών στο άνω διάζωμα  και θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο όπου θα δημιουργήσουμε την φυσούνα εισόδου των ομάδων στο γήπεδο!

Μείνετε Συντονισμένοι

Η δημιουργική εκμάθηση δεν σταματά ποτέ! Τα μαθήματα στο teachme.gr συνεχίζουν ασταμάτητα και καθημερινά, με στόχο την δική σας εκμάθηση! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα!

Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #2" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]