Η μαγεία της απόλυτα σύγχρονης εκπαίδευσης!

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του teachme.gr! Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε όλα τα ιδιαίτερα μαθήματα που είναι διαθέσιμα για αγορά. Ανακαλύψτε παρακάτω όλες τις κατηγορίες και κάντε κλικ στο προϊόν που σας ενδιαφέρει για να διαβάσετε περισσότερα ή να προχωρήσετε στην αγορά του. Όλοι οι κύκλοι εκμάθησης και σεμινάρια στο teachme.gr έχουν δημιουργηθεί από τον Βαγγέλη και Πάνο Βλασόπουλο. Η όλη διαδικασία θα σας προσφέρει την απόλυτη εκμάθηση του προγράμματος ή φωτογραφικής δεξιότητας που αναζητείτε. Μετά από 10 και πλέον χρόνια εμπειρίας, είμαστε βέβαιοι ότι θα σας δώσουμε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε στα ελληνικά, με εύκολο και φιλικό τρόπο!

Τα μαθήματα είναι μορφής βίντεο (εξαιρούνται κατά καιρούς κάποια "webinars" που διοργανώνουμε), τα αγοράζετε και αμέσως μετά λαμβάνετε στο email σας τα link (συνδέσμους) των μαθημάτων για άμεσο κατέβασμα. Μόλις τα κατεβάσετε δεν χρειάζεται να έχετε σύνδεση στο ίντερνετ για να τα παρακολουθήσετε. Μαζί με τα μαθήματα σε μορφή βίντεο, θα λάβετε και τα αρχεία των μαθημάτων για να κάνετε πρακτική στα ίδια πράγματα με αυτά που βλέπετε στην οθόνη.

Ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας

Το teachme.gr σας παρέχει μοναδικά σεμινάρια φωτογραφίας, τα οποία θα σας προσφέρουν όλες τις γνώσεις που χρειάζεστε, από τις βασικές γνώσεις έως πολύ προχωρημένα σενάρια. Δείτε παρακάτω ένα δείγμα των ιδιαιτέρων μαθημάτων φωτογραφίας ή κάντε κλικ στο "όλα τα μαθήματα φωτογραφίας" για να δείτε όλη την συλλογή.

Ιδιαίτερα μαθήματα επεξεργασίας φωτογραφίας

Αν η επεξεργασία φωτογραφίας είναι το πάθος σας και θέλετε εκεί να ξεχωρίσετε, τότε βρίσκεστε στο καλύτερο μέρος! Μέσα από μία πολύ μεγάλη λίστα ιδιαιτέρων μαθημάτων επεξεργασίας φωτογραφίας θα καταφέρετε να εκπαιδευτείτε σε ολοκληρωμένο βαθμό. Από τα βασικά έως τα προχωρημένα, όλα είναι διαθέσιμα σε εσάς και το μόνο που αρκεί είναι να επιλέξετε πως θα ξεκινήσετε! Δείτε παρακάτω ένα δείγμα των σεμιναρίων επεξεργασίας φωτογραφίας ή κάντε κλικ στο "όλα τα μαθήματα επεξεργασίας φωτογραφίας" για να δείτε όλη την συλλογή.

Ιδιαίτερα μαθήματα Γραφιστικής

Η γραφιστική ως ειδικότητα μπορεί να καλύψει πολλά δημιουργικά σενάρια και να δώσει επαγγελματικές διεξόδους σε πολλούς τομείς εκεί έξω. Το να μπορεί κάποιος να χειριστεί με ευκολία το Adobe Photoshop και κυρίως το Adobe Illustrator & Adobe inDesign σίγουρα θα του δώσει ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Στο teachme.gr θα βρείτε την βασική εκμάθηση των παραπάνω προγραμμάτων αλλά και προχωρημένα μαθήματα για να "ηλεκτρήσετε" την δημιουργικότητά σας! Δείτε παρακάτω ένα δείγμα των σεμιναρίων γραφιστικής ή κάντε κλικ στο "όλα τα μαθήματα γραφιστικής" για να δείτε όλη την συλλογή.

Ιδιαίτερα μαθήματα επεξεργασίας βίντεο

Η δημιουργία video & animation είναι ένας τομέας που συναρπάζει τους περισσότερους. Η χρήση των προγραμμάτων όπως το Adobe Premiere και το Adobe After Effects πρέπει να θεωρείται "δεδομένη" σε περίπτωση που θέλετε να ασχοληθείτε με αυτόν τον τομέα. Μην ανησυχείτε, στο teachme.gr θα βρείτε βασικά και προχωρημένα ιδιαίτερα μαθήματα για το πιο σημαντικά προγράμματα επεξεργασίας video και δημιουργίας animation! Δείτε παρακάτω ένα δείγμα των σεμιναρίων video & animation ή κάντε κλικ στο "όλα τα μαθήματα video & animation" για να δείτε όλη την συλλογή.

Ιδιαίτερα μαθήματα 3D Δημιουργίας

Το μέλλον είναι σίγουρα "τρισδιάστατο" και μέσω του teachme.gr έχετε την δυνατότητα να εκπαιδευτείτε και να ξεχωρίσετε άμεσα ως "3D Designer". Με την βοήθεια κορυφαίων προγραμμάτων όπως το Maxon Cinema 4D θα ανακαλύψετε την ευκολία της 3D δημιουργίας. Στα παρακάτω διαθέσιμα ιδιαίτερα μαθήματα μπορείτε να βρείτε την πολύτιμη βασική εκμάθηση του C4D αλλά και πολλά ακόμη βασικά και προχωρημένα πακέτα!

Ιδιαίτερα μαθήματα Web Design

Ζούμε στην εποχή του Διαδικτύου και δεν νοείται κάποιος γραφίστας ή επαγγελματίας που ασχολείται με δημιουργίες μέσω Η/Υ να μην μπορεί να δημιουργήσει ιστοσελίδες για τους πελάτες του. Ο όρος "Web Designer" έχει πλέον περάσει σε άλλη διάσταση και αυτό με την βοήθεια των CMS και κυρίως του WordPress. Επιλέξτε παρακάτω το πακέτο εκμάθησης που σας ενδιαφέρει και αυτομάτως νιώστε τα "φτερά σας να ανοίγουν"!