Κλήρωση του τρίτου #TeachmeGiveAway!

TeachmeGiveAway PhotoBros Live #119

Σε αυτό το επεισόδιο των PhotoBros Live! είχαμε την χαρά να κληρώσουμε το δώρο για το τρίτο #TeachmeGiveAway, το οποίο δεν ήταν άλλο από τον καταπληκτικό φωτογραφικό ιμάντα των PhotoBros (δείτε τον εδώ από την επίσημη σελίδα του). Δείτε στο βίντεο ποιός ήταν ο τυχερός της κλήρωσης και επίσης δείτε ποιό θα είναι το δώρο για το τέταρτο giveaway!

Κάπου εδώ να σας αναφέρουμε πως τα δώρα των #TeachmeGiveAway δεν προέρχονται από κάποιον χορηγό. Εμείς είμαστε οι "χορηγοί" αυτής της προσπάθειας μέσα από τη νέα μας σελίδα αγοραπωλησίας μεταχειρισμένου φωτ. εξοπλισμού και Η/Υ. Βοηθήστε αυτή τη νέα μας προσπάθεια με ένα like και φυσικά με την έμπρακτη υποστήριξη αγοράζοντας κάποιο από τα προϊόντα που διαθέτουμε στην σελίδα. Περισσότερα θα βρείτε στο site μας PhotoBros.GR (κάντε κλικ εδώ για μεταφορά)!

Υποστηρίξτε τη νέα μας προσπάθεια! PhotoBros.GR

Ένα καταπληκτικό site εύρεσης μοντέλων!

TeachmeGiveAway PhotoBros Live #119

Διαρκώς αναζητούμε εργαλεία που θα κάνουν τη δουλειά σας απείρως πιο εύκολη και το τελικό αποτέλεσμα της εκάστοτε φωτογράφισης σας επαγγελματικό. Γι'αυτόν τον λόγο θα σας δείξω ένα εκπληκτικό site, το οποίο ανακάλυψα μέσα από μια σειρά περίεργων συμπτώσεων τον τελευταίο καιρό! Το site είναι το modelmanagement.com και αποτελεί ίσως την μοναδική αξιόπιστη λύση εύρεσης μοντέλων, είτε για TFP ή για "επί πληρωμή" συνεργασία!

Σελίδα ευρέσεως μοντέλων, modelmanagement.com

ModelManagement.com

TeachmeGiveAway PhotoBros Live #119

Πραγματικά εντυπωσιάστηκα όταν ανακάλυψα αυτή τη σελίδα ευρέσεως μοντέλων. Με μια τεράστια βάση δεδομένων και μοντέλα απ'όλον τον κόσμο, η διαδικασία εύρεσης του επόμενου μοντέλου για την φωτογράφιση μου, αποτελεί πλέον μια απλή διαδικασία. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες εύρεσης ενός επαγγελματία μοντέλου, είχαμε αρκετές φορές πέσει "θύματα" περίεργων συνεργασιών, οι οποίες εκτός από την μη απόλυτα επαγγελματική συμπεριφορά, είχαν και περιπτώσεις στις οποίες τα "μοντέλα" δεν ήρθαν ποτέ στο ραντεβού! Μέσα από το modelmanagement.com μπορείτε να κάνετε αναζήτηση μοντέλων στην περιοχή σας ή στην περιοχή στην οποία θα κάνετε κάποια φωτογράφιση και μέσα από τις επιλογές που θα βγουν, να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή του μοντέλου!

Βρείτε το επόμενο σας "TFP" ή "επί πληρωμή" μοντέλο, μέσα από μια τεράστια βάση δεδομένων!

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή για την βασική πρόσβαση στην σελίδα και αν μείνετε ικανοποιημένοι μπορείτε μέσα της Premium συνδρομής να "ξεκλειδώσετε" όλες τις υπηρεσίες της σελίδας. Μπείτε στο modelmanagement.com και μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας.

Επεξεργασία φωτογραφίας πορτραίτου με ακμή

Στο τέλος αυτού του επεισοδίου θα σας δείξω πόσο εύκολα μπορείτε να "μαλακώσετε" την ακμή σε κάποιο πορτραίτο, όχι με προχωρημένα και ίσως δύσκολα εν μέρει εργαλεία στο Photoshop, αλλά μέσα από μια εναλλακτική πρόταση αναπροσπαρμογής των καναλιών χρώματος. Και φυσικά επειδή δεν μας αρέσει να κάνουμε την ίδια δουλειά ξανά και ξανά, μέσω ενός Action θα κάνουμε τα πάντα πολύ πιο γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού!

Δείτε όλο το επεισόδιο των PhotoBros

Παρακολουθήστε παρακάτω την 119η εκπομπή και δείτε όλα όσα συζητήσαμε μαζί σας! Μην ξεχάσετε να κάνετε "Like" "Share" και "Εγγραφή (κλικ εδώ για μεταφορά)" στο επίσημο κανάλι μας στο youtube!