Πάμε να αλλάξουμε τα μάτια σωστά!

Δυναμική Photoshop Επεξεργασία Ματιών

Σε αυτό το μάθημα θα δούμε μία ιστορία λίγο πολύ γνωστή σε όλους! Όλοι μας έχουμε αποπειραθεί να αλλάξουμε το χρώμα των ματιών μας στο photoshop και το έχουμε καταφέρει άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότεροι επιτυχημένα.

Σήμερα θα σας δείξω μία τεχνική για πρώτη φορά στα χρονικά του teachme.gr η οποία θα σας επιτρέψει όχι μόνο να αλλάξετε το χρώμα (δεν είμαστε "γατάκια") αλλά πως θα καταφέρετε να αλλάξετε δυναμικά και το χρώμα και την φωτεινότητα των ματιών!

Δυναμική Επεξεργασία Ματιών στο Photoshop

Με τον όρο "Δυναμική Επεξεργασία Ματιών" εννοώ την προχωρημένη χρήση του adobe photoshop ως προς την επεξεργασία με χρήση μασκών των ματιών μας. Μέσα από τις μάσκες και τα adjustment layers θα καταφέρουμε σε ελάχιστο χρόνο να δημιουργήσουμε νέα "ήθη και έθιμα" στις φωτογραφίες μας και θα μεταμορφώσουμε τα ματάκια είτε τα δικά μας, είτε των μοντέλων μας!

Αρχική Φωτογραφία

Αρχική Φωτογραφία

Τελική Φωτογραφία (επεξεργασία Φωτεινότητας & Χρώματος)

Τελική Φωτογραφία (επεξεργασία Φωτεινότητας & Χρώματος)

Για όσους χαθούν στην μετάφραση

Δυναμική Photoshop Επεξεργασία Ματιών

Το μάθημα δείχνει μια προχωρημένη χρήση των μασκών στο adobe photoshop. Φυσικά πάντα προσπαθώ να σας "περνάω" προχωρημένα πράγματα χωρίς να σας "σκάσει" το κεφάλι, ωστόσο για όσους "χαθούν" στην μετάφραση, μπορούν να παρακολουθήσουν την βασική αλλαγή χρώματος ματιών κάνοντας κλικ εδώ ή να δουν ένα μάθημα αποκλειστικά για τις μάσκες στο photoshop.

Επίσης μην ξεχνάτε την Βασική Εκμάθηση του Adobe Photoshop την οποία θα βρείτε στο eshop του teachme.gr για να μάθετε σωστά και απόλυτα τα βασικά του Photoshop!

Καλό μάθημα :Ρ