Άμεση μεταμόρφωση φωτογραφιών!

Πολλοί δεν γνωρίζουν γιατί μερικές φωτογραφίες διαφέρουν από άλλες. Γιατί εκείνος βγάζει πολύ ωραίες φωτογραφίες και εγώ απλές καθημερινές; Φυσικά γιατί πέρα από την μηχανή πρέπει να έχετε τουλάχιστον τις βασικές γνώσεις του Adobe Photoshop (αρπάξτε τες από εδώ)! Η δύναμη του Photoshop και των πολύ δυνατών ρυθμίσεων του θα μας επιτρέψει να "μεταμορφώσουμε" τις φωτογραφίες μας και να τους δώσουμε την απόχρωση που θα έπρεπε να έχουν! Σε αυτό το μάθημα θα σας κάνω μία μίνι επίδειξη (τάπερ) για το είναι ικανό να κάνει το photoshop από την μία στιγμή στην άλλη!

Άμεση Επιλογή & Αλλαγή Απόχρωσης Δέρματος

Οι περισσότερες φωτογραφίες μόδας που βλέπετε γύρω σας έχουν μία απόχρωση πολύ διαφορετική από την απόχρωση των δικών σας φωτογραφιών. Δεν θα εξετάσουμε σε αυτό το μάθημα εαν είναι η σωστή απόχρωση ή όχι, αλλά θα δούμε πως μπορούμε να κάνουμε και τις δικές μας φωτογραφίες πιο "μοδάτες" σε σύγκριση με το παρελθόν και φυσικά πως να τους δώσουμε ένα ύφος πιο "επαγγελματικό" το οποίο θα τις κάνει να "ξεφύγουν" από τα πιο ερασιτεχνικά πλαίσια.

Άμεση Επιλογή & Αλλαγή Απόχρωσης Δέρματος

Άμεση Επιλογή & Αλλαγή Απόχρωσης Δέρματος στο Photoshop

Η διαδικασία άμεσης επιλογής & αλλαγής απόχρωσης δέρματος στο photoshop θα μας επιτρέψει γρήγορα και άμεσα να πιάνουμε τις αποχρώσεις του δέρματος χωρίς χρήση δύσκολων εργαλείων και στην συνέχεια να μετατρέπουμε το δέρμα του μοντέλου μας από ροδαλό σε ψυχρό και άκρως μοδάτο! Έτσι θα ξεφύγετε από τα καθημερινά σε ελάχιστο χρόνο!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε από εδώ την αρχική φωτογραφία