Το δράμα των προσφύγων στην πόρτα μας

Αυτό το καλοκαίρι παρέα μας έκαναν και συνεχίζουν να μας κάνουν (για λίγο ή πολύ) χιλιάδες πρόσφυγες οι οποίοι έφυγαν από τον πόλεμο (οι περισσότεροι) για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον για εκείνους και τα παιδιά τους. Στόχος του teachme.gr δεν είναι να σχολιάσει τα συγκεκριμένα "ρεύματα" απελπισμένων ανθρώπων αλλά σήμερα στο μάθημα Photoshop της Παρασκευής, είπα να σας δείξω ένα Φώτο Κολάζ, το οποίο θα έχει θέμα τα παιδιά, τα πραγματικά θύματα πάντοτε.

Left Alone in the Ocean - Photo Manipulation

Έχοντας ακόμη φρέσκια την μνήμη του πνιγμού κάποιων παιδιών τα οποία δεν τα κατάφεραν να έρθουν στην Ελλάδα, το σημερινό μάθημα δεν θα μπορούσε να μην είναι αφιερωμένη στην αθώα μνήμη τους. Δεν με απασχολεί ποιός φταίει, δεν με απασχολεί τι έγινε, με απασχολεί μόνο το γεγονός ότι αθώες ψυχές έφυγαν τόσο τραγικά εν έτει 2015.

Left Alone in the Ocean - Photo Manipulation

Left Alone in the Ocean - Photo Manipulation

Σε αυτό το photo manipulation θα πάρουμε άσχετες φωτογραφίες μεταξύ τους και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα θέμα το οποίο θα έχει σαν θέμα ένα παιδί στην θάλασσα. Κύριο συναίσθημα θα είναι η εγκατάλειψη στο άγνωστο & επικίνδυνο. Ένα πολύ "δυνατό" από πολλές απόψεις φώτο κολάζ το οποίο θα σας βοηθήσει να μάθετε ακόμη καλύτερα το αγαπημένο μας πρόγραμμα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος