Διασκεδάζοντας με το Photoshop!

Δημιουργία Στραβισμού στο Photoshop

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα θα σας δείξω έναν διασκεδαστικό τρόπο επεξεργασίας στο Adobe Photoshop ο οποίος θα σας μάθει πως να παίζετε με τα μάτια και πως να κάνετε τις ματιές να τα "παίζουν"! Για ακόμη μία φορά θα αρπάξουμε το photoshop και θα δημιουργήσουμε το εφέ των "messy eyes", δηλαδή του στραβισμού!

Δημιουργία Στραβισμού στο Photoshop

Το φαινόμενο του στραβισμού είναι ένα αρκετά ενοχλητικό φαινόμενο γι'αυτό και δεν το "ξεσκίζω" το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο όλοι μας από μικροί, μόλις μάθαίναμε να "στραβώνουμε" τα μάτια μας το κάναμε όσο περισσότερο μπορούσαμε για να διασκεδάσουμε. Έτσι και σήμερα, θα σας δείξω πως θα καταφέρετε να "στραβώσετε" τα μάτια σας και να μπερδέψετε την ματιά σας ανώδυνα μέσα από την δύναμη του Photoshop!

Θα χρησιμοποιήσουμε τον Barack Obama για μοντέλο και έτσι θα κάνουμε μία σοβαρή φωτογραφία, λίγο πιο ιδιαίτερη! Μην σας "γελάει" το ανάλαφρο του μαθήματος, η συγκεκριμένη τεχνική θα σας επιτρέψει όχι μόνο να δημιουργήσετε στραβισμό αλλά γιατί όχι να τον διορθώσετε κιόλας, οπότε κλικ στο μάθημα και αμέσως εκμάθηση!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος