Κλήρωση του τρίτου #TeachmeGiveAway!

PhotoBros Live #110

Σε αυτό το επεισόδιο των PhotoBros Live! είχαμε την χαρά να κληρώσουμε το δώρο για το πρώτο #TeachmeGiveAway, το οποίο ήταν μια εξαιρετική γραφίδα σχεδίασης της Wacom!

Κάπου εδώ να σας αναφέρουμε πως τα δώρα των #TeachmeGiveAway δεν προέρχονται από κάποιον χορηγό. Οι χορηγίες έρχονται από χρήστες και ακόλουθους του teachme.gr είτε από εμάς μέσα από τη νέα μας σελίδα αγοραπωλησίας μεταχειρισμένου φωτ. εξοπλισμού και Η/Υ. Βοηθήστε αυτή τη νέα μας προσπάθεια με ένα like και φυσικά με την έμπρακτη υποστήριξη αγοράζοντας κάποιο από τα προϊόντα που διαθέτουμε στην σελίδα. Περισσότερα θα βρείτε στο site μας PhotoBros.GR (κάντε κλικ εδώ για μεταφορά)!

Υποστηρίξτε τη νέα μας προσπάθεια! PhotoBros.GR

Η απίστευτη ταλαιπωρία των πελατών εταιρειών courier

Το μεγαλύτερο μέρος της 110ης εκπομπής αναλώθηκε κυρίως στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις εταιρείες Courier λόγω της τεράστιας ζήτησης που έχει δημιουργηθεί λόγω Lockdown και Black Friday. Συνολικά 4.500.000 δέματα είναι στον "αέρα" και έχει προκύψει ένα πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο ταλαιπωρεί ακόμα πολλούς πελάτες των συγκεκριμένων εταιρειών. Δυστυχώς ακόμη δεν έχει βρεθεί μια σοβαρή λύση.

PhotoBros Live #110
Η απίστευτη ταλαιπωρία των πελατών εταιρειών courier

Απαντήσεις σε δικές σας ερωτήσεις

Για άλλη μια εκπομπή απαντήσαμε σε δικές σας ερωτήσεις, οι οποίες ήταν πολλές και αρκετά ενδιαφέρουσες! Μια απο αυτές είχε να κάνει μεταχειρισμένους φακούς και "πως μπορούμε να κοιτάξουμε τους μεταχειρισμένους φακούς;". Σε εκείνο το σημείο σας ανέφερα πόσο εύκολα μπορείτε να καθαρίσετε τα λάστιχα των φωτογραφικών φακών, όταν εκείνα ασπρίζουν με την χρόνια χρήση (κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο).

Διασκεδάζοντας με τα νέα "Neural Filters" στο Adobe Photoshop CC

PhotoBros Live #110

Στο τελευταίο update του Adobe Photoshop CC ήρθε ένα νέο σετ φίλτρων με το όνομα "Neural Filters". Ένα για μερικούς πολλά υποσχόμενο σετ το οποίο προσφέρει διάφορες δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφίας. Εμείς δοκιμάσαμε μερικά, το διασκεδάσαμε να σας πω την αλήθεια, αλλά δεν εντυπωσιαστήκαμε. Οι περιορισμένες ακόμη δυνατότητες σε συνδυασμό με την αργοπορία των φίλτρων στην αποδοσή τους, ήταν κάτι το οποίο δεν μας κράτησε για πολύ ώρα.

Δείτε όλο το επεισόδιο των PhotoBros

Παρακολουθήστε παρακάτω την 110η εκπομπή και δείτε όλα όσα συζητήσαμε μαζί σας! Μην ξεχάσετε να κάνετε "Like" "Share" και "Εγγραφή (κλικ εδώ για μεταφορά)" στο επίσημο κανάλι μας στο youtube!