Μαγεία μέσα από το Photoshop & Lightroom!

Σήμερα θα κλείσουμε τον κύκλο εκμάθησης της νέας σουίτας της ON1 Software με κωδική ονομασία ON1 Photo 10 κάνοντας μία ανάλυση σχετικά με την χρήση της σουίτας ως Photoshop ή Lightroom Plug-In. Η ON1 Software θέλοντας να διευκολύνει του "ερωτευμένους" με τα διαμαντάκια της Adobe στην επεξεργασία φωτογραφίας, φρόντισε να ενσωματώσει την σουίτας της ως "πρόσθετο" στο Adobe Photoshop & Adobe Lightroom. Έτσι μπορούμε ενώ δουλεύουμε σε άλλο πρόγραμμα, ανά πάσα ώρα και στιγμή να "στείλουμε" τις φωτογραφίες μας για "απογείωση" μέσα από την ON1 Photo 10!

H ON1 Photo 10 στο Photoshop & Lightroom

Συνήθως έτσι λειτουργώ και εγώ την σουίτα, δουλεύω το Photoshop ή το Lightroom και κάποια στιγμή που θέλω να "ανεβάσω" την φωτογραφία μου λέω στον εαυτό μου "γρήγορα πάμε στο ON1 Effects" ή σε κάποιο άλλο από τα "καλούδια" της ON1 Software και με 1-2 κλικ μεταφέρομαι από το Ps ή το Lr στο περιβάλλον της νέας ON1 Photo 10! Η διαφορά σε σχέση με την χρήση της ανεξάρτητης "standalone" εφαρμογής είναι ότι μέσα από το Ps & Lr όταν μεταφερθούμε στην ON1 Photo 10 θα "χάσουμε" το ON1 Browse και αυτό γιατί δεν χρειάζεται να υπάρχει καθώς η ίδια εργασία γίνεται μέσα από το Lightroom ή εν μέρει μέσα από το Adobe Bridge.

Δείτε πόσο απλά μπορείτε να απογειώσετε τις φωτογραφίες σας!

Δείτε στο παρακάτω video πως θα μπορέσετε να δημιουργήσετε από την μία στιγμή στην άλλη φοβερά φωτογραφικά αποτελέσματα μέσα από το αγαπημένο σας Photoshop ή Lightroom με την χρήση των plug-ins της ON1 Photo 10 σουίτας!

Μείνετε συντονισμένοι

Στο teachme.gr διαρκώς ψάχνω λύσεις για να καταφέρετε να κάνετε την δουλειά σας πολλαπλά επίπεδα. Η ON1 Photo 10 σουίτα είναι μία ολοκληρωμένη λύση για τον αρχάριο αλλά και προχωρημένο φωτογράφο! Αποκτήστε τη (κάντε κλικ εδώ) άμεσα και εκμεταλλευτείτε τις απίστευτες δυνατότητες της! Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr γιατί στο τέλος της παρουσίασης κάποιος τυχερός θα αποκτήσει την σουίτα ON1 Photo 10 εντελώς δωρεάν μετά απο κλήρωση!