Ιδιαίτερα Μαθήματα Photoshop

Μόλις δημοσιεύθηκαν στο teachme.gr τα νέα ιδιαίτερα μαθήματα Photoshop! Πρόκειται για την τρίτη έκδοση που έχω δημιουργήσει σχετικά με το Adobe Photoshop η οποία είναι βελτιωμένη και πληρέστερη σε σχέση με την ύλη, την ποιότητα εικόνας αλλά και τον τρόπο διδασκαλίας. Έτσι η νέα Βασική Εκμάθηση του Adobe Photoshop CC θα καλύψει τους χρήστες των νέων εκδόσεων του προγράμματος και θα τους επιτρέψει να μάθουν σωστά και απόλυτα το κορυφαίο πρόγραμμα  επεξεργασίας εικόνας της Αγοράς!

Νέος Κύκλος Ιδιαιτέρων Μαθημάτων στο Photoshop

Στα νέα ιδιαίτερα μαθήματα για το photoshop στο teachme.gr θα μπορέσετε να καλύψετε όλα τα βασικά του προγράμματος με στόχο να ξεπεράσετε την "παπαγαλία" και να κατανοήσετε απόλυτα τις δυνατότητες του προγράμματος. Μέσα από μία σωστά προγραμματισμένη εκμάθηση σε μικρά και "εύπεπτα" βιντεάκια στα ελληνικά, θα μπορέσετε να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να δαμάσετε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα και ίσως για πρώτη φορά να το κάνετε πραγματικά δικό σας.

Κάντε την διαφορά μέσα από τα ιδιαίτερα μαθήματα Photoshop

Πολλοί λένε ότι γνωρίζουν το Adobe Photoshop, η αλήθεια είναι όμως πως ούτε το 20% των επαγγελματιών εκεί έξω δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά του προγράμματος. Αυτό που γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι 2-3 τεχνικές τις οποίες έχουν μάθει "παπαγαλία" και έτσι πορεύονται. Αυτό όμως δεν θα ισχύει για εσάς καθώς μέσα από 20 χορταστικές διδακτικές ώρες στα Ελληνικά, θα σας δείξω όλα αυτά που χρειάζεστε (και ακόμη περισσότερα) για να κάνετε άμεσα την διαφορά και να ξεπεράσετε με τεράστια ευκολία τον ανταγωνισμό!

Που θα βρείτε τα ιδιαίτερα μαθήματα Photoshop

Η Βασική Εκμάθηση για το Adobe Photoshop CC βρίσκεται όπως και όλοι οι κύκλοι ιδιαιτέρων μαθημάτων στο e-shop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις πληροφορίες, δείγματα εικόνας αλλά και ένα video μέσα από τα μαθήματα.

Η Βασική Εκμάθηση του Adobe Photoshop παρέχεται με μοναδική έκπτωση πρώτης κυκλοφορίας. Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήστε τον κύκλο μαθημάτων σε φανταστική τιμή για πολύ λίγο χρόνο!