Έρχεται η ON1 Photo 10!

Το teachme.gr ανακοινώνει την συνεργασία της αγαπημένης σας σελίδας με την εταιρεία ON1 Software σχετικά με την δωρεάν εκμάθηση της "νεόκτιστης" σουίτας (ON1 Photo 10) στα Ελληνικά! Για ακόμη μία χρονιά το teachme.gr θα είναι δίπλα σας στην εκμάθηση μίας φανταστικής σουίτας επεξεργασίας φωτογραφίας η οποία λειτουργεί είτε ως Photoshop/Lightroom Plugin είτε ως μία πολύ σοβαρή εναλλακτική σε περίπτωση που θέλετε να την "δουλέψετε" ως ανεξάρτητη εφαρμογή.

Τι είναι η ON1 Photo 10 Σουίτα

Η σουίτα "ON1 Photo 10" είναι μία ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης, τακτοποίησης, προβολής και πανίσχυρης επεξεργασίας φωτογραφιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπολογιστές Windows & Mac και εγκαθιστάται ως plugin εάν έχετε PhotoshopLightroom αλλά και ως ανεξάρτητη (standalone) εφαρμογή. Έτσι μπορείτε να τρέχετε την επιχείρηση σας ακόμη και χωρίς Photoshop ή Lightroom χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα "χάσετε" απο πλευράς οργάνωσης ή από πλευράς δυνατής επεξεργασίας!

Μία Σουίτα "Έρωτας"!

Την σουίτα της ON1 Software την χρησιμοποιώ εδώ και αρκετά χρόνια. Πλέον το όνομα της από "onOne Perfect Photo Suite" άλλαξε σε "ON1 Photo 10"! Η αλλαγή όμως δεν έχει υπάρχει μόνο στον τίτλο αλλά και σε πολλά νέα στοιχεία τα οποία όπως θα δούμε στα video που έρχονται, θα μας κάνουν γρήγορα να ξεχάσουμε την πολυαγαπημένη ένατη έκδοση που είχαμε εδώ και έναν χρόνο!

Η ON1 Photo 10 έχει έρθει με στόχο την οργάνωση και μεταμόρφωση των φωτογραφιών μας! Προσωπικά έχω το Lightroom αλλά και το Photoshop τα οποία και λατρεύω, ωστόσο η φετινή έκδοση της ON1 Software με έχει εντυπωσιάσει όχι μόνο για την φανταστική επεξεργασία που κάνει στις φωτογραφίες (αυτό είναι γνωστό) αλλά και για τις οργανωτικές της δυνατότητες οι οποίες μου επιτρέπουν να κάνω μία πολύ δυνατή οργάνωση-επεξεργασία-φιλτραρίσμα ακόμη και εξαγωγή των φωτογραφιών με watermarks χωρίς κανένα κόπο!

Εκμάθηση & Δώρο μία Σουίτα

Μέσα από την συνεργασία του teachme.gr και της ON1 Software εξασφάλισα για εσάς την δημιουργία της Βασικής Εκμάθησης της ON1 Photo 10 για το Ελληνικό κοινό! Έναν πλήρως αναλυτικό κύκλο ο οποίος ενδεχομένως να είναι και ο πιο ολοκληρωμένος παγκοσμίως! Εκτός από την εκμάθηση συμφώνησαμε με την ON1 Software να σας προσφέρουμε μετά από κλήρωση ένα πακέτο της νέας ON1 Photo 10 εντελώς δωρεάν!

Τι θα δείτε στα μαθήματα

Τα μαθήματα για την νέα σουίτα "ON1 Photo 10" θα σας αποκαλύψουν κάθε πτυχή της σουίτας και θα σας δείξουν τρόπους γρηγορότερης και αποδοτικότερης οργάνωσης αλλά και πανίσχυρης επεξεργασίας φωτογραφίας! Τα μαθήματα τα έχω φτιάξει σε "μικρές εκδόσεις" για να μπορέσετε με τον τρόπο αυτό να κατανοήσετε κάθε θέμα χωρίς να κουράζεστε! Με τον τρόπο αυτό θα ανακαλύψετε όλες τις δυνατότητες της σουίτας και θα καταλάβετε τι μπορεί να κάνει για εσάς!

Δείτε το εισαγωγικό video

Παρακάτω παρακολουθήστε το εισαγωγικό video και στα επόμενα άρθρα/μαθήματα θα ανακαλύψουμε όλα τα "καλούδια" της νέας φανταστικής σουίτας ON1 Photo 10!