Επιπλέον στοιχεία ενός φώτο κολάζ!

Δημιουργία τρύπας από σφαίρα

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 έρχεται το 3ο Flash Masterclass, σε αυτό το online σεμινάριο φωτογραφίας θα δούμε στο δεύτερο “stage” την θεματική φωτογράφιση στο ύφος της ταινίας “Mad Max”. Σε αυτό το βίντεο και αφού προηγουμένως σας είχα δείξει πως θα φτιάξετε θραύσματα, θα δούμε πως θα φτιάξουμε τρύπες από σφαίρα στην λαμαρίνα του αυτοκινήτου. Όλα αυτά με την μοναδική βοήθεια του Adobe Photoshop!!

Δημιουργία τρύπας από σφαίρα

Πολλές φορές ψάχνουμε να βρούμε εικόνες για να εμπλουτίσουμε τα φώτο κολάζ μας στο Photoshop, προσωπικά κάνω και εγώ ακριβώς το ίδιο. Όταν όμως το πράγμα δυσκολεύει και δεν μπορούμε να βρούμε αυτό που ψάχνουμε, στρέφουμε το βλέμμα μας στο Adobe Photoshop και τι μπορούμε να δημιουργήσουμε και να εκμεταλλευτούμε μέσω εκείνου.

Σε αυτό το μάθημα Photoshop θα σας δείξω πόσο εύκολα θα μπορέσετε να φτιάξετε μία τρύπα απο σφαίρα, η οποία διαπερνά τη λαμαρίνα του αυτοκινήτου. Θα σας δείξω όλα τα κόλπα μου και φυσικά πως θα μπορέσετε να την δέσετε ρεαλιστικά. Στο τέλος θα κάνουμε την τρύπα βούρτσα για να την χρησιμοποιούμε σε στυλ “πολυβόλου”! Δωρεαν μαθήματα photoshop στα ελληνικα

Κάντε την κράτησή σας για στο Flash Masterclass #3!!!

Κατεβάστε από εδώ την τρύπα που δημιούργησα στο μάθημα.