Η αποκάλυψη ενός φοβερού μυστικού στο Photoshop!

Αποτελεί μυστικό η σημερινή τεχνική που θα σας αποκαλύψω σε αυτό το μάθημα για το Αυτοματισμός Photoshop Adobe! Ο "Αυτοματισμός" είναι ένα κομμάτι που κανείς δεν θέλει να πιάσει, κάτι με τα λογιστικά μίας επιχείρησης ή τα ιατρικά "τσεκ-απ" (άσχετο). Κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί μαζί τους, τα αφήνουμε για αύριο, γνωρίζοντας ότι ενδεχομένως θα κάνουν καλό στην ζωή/καριέρα μας.

Βεβαίως όσον αφορά τον αυτοματισμό στο Adobe Photoshop είμαι βέβαιος πως έχει ασχοληθεί μαζί του ένας στους χίλιους εκεί έξω (αισιόδοξη μέτρηση), οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχει και ότι μπορεί να οφελήσει την ζωή τους σε τεράστιο βαθμό.

Χρέος μου είναι να σας φέρω σε επαφή με τον αυτοματισμό στο Adobe Photoshop, να νιώσετε την υπαρξή του και μετά να αποφασίσετε εσείς αν τελικά θα εργάζεστε σαν χάμστερ ή σαν άνθρωπος του 2019.

Αυτοματισμός στο Adobe Photoshop

Όταν ακούει κάποιος την λέξη αυτοματισμός, ίσως νιώθει πως μπαίνει σε προχωρημένα και μπερδεμένα μονοπάτια, η αλήθεια είναι όμως ότι ο αυτοματισμός υπάρχει για να κάνει την ζωή ως δημιουργικά όντα πιο εύκολη και λιγότερο βαρετή και σταθερά μονότονη.

Ο αυτοματισμός θα μας επιτρέψει να ξεπεράσουμε τα επαναληπτικά project τα οποία απαιτούν από εμάς να κάνουμε την ίδια δουλειά ξανά και ξανά, με αυτόν τον τρόπο αφήνουμε στην άκρη τα βαρετά και κερδίζουμε χρόνο για πιο δημιουργικά πράγματα ή απλά για να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ο υπολογιστής μας δεν πρόκειται να μας αγαπήσει, όσες ώρες και αν "θυσιάσουμε" κοντά του. Μην το κάνετε αυτό το λάθος...

Χρόνος = Ζωή

Υπάρχει ένα ρητό, χρόνος = χρήμα, εμένα η ζωή με διδάσκει καθημερινά πως ο χρόνος είναι ζωή. Το χρήμα μπορεί να έρθει ανα πάσα ώρα και στιγμή, ο χρόνος αν περάσει, δεν επιστρέφει ποτέ και μαζί με εκείνον περνά η ζωή μας. Για μένα, μαζί με την Αγάπη και την Υγεία, ο Χρόνος είναι το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε διαθέσιμο.

Ξέρω πως εδώ έχετε έρθει για να μάθετε πράγματα, ωστόσο αν καταφέρω να σας περάσω αυτό ως φιλοσοφία, θα νιώσετε ακόμη περισσότερη την δύναμη του να τελειώνουμε τα πράγματα στην δουλειά μας, μία ώρα αρχίτερα.

Νιώστε & Αγκαλιάστε τον Αυτοματισμό στο Photoshop

Το σημερινό μάθημα Photoshop είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρίας να γνωρίζετε τον αυτοματισμό, ένα όπλο το οποίο από μόνο του θα σας κάνει να ξεφύγετε από τον ανταγωνισμό και απο εκείνους που απλώς δηλώνουν ευθαρσώς ότι "γνωρίζουν τέλεια το Photoshop".

Σε αυτό το βίντεο θα σας δείξω πως θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε δεδομένα από ένα αρχείο Excel και να δημιουργήσουμε πρακτικά δεκάδες δημιουργίες σε μία στιγμή. Η χρήση των μεταβλητών μεταξύ Photoshop & Excel θα πάει την δουλειά μας σε ανώτατο επίπεδο!

Αν σας ενδιαφέρει ο Αυτοματισμός, βρήκατε ενδεχομένως ένα κομμάτι που θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο και να το εκμεταλλαυτείτε στην εργασία σας, δείτε ΤΩΡΑ τον κύκλο προχωρημένης εκμάθησης Adobe Photoshop με θέμα τον Αυτοματισμό στο E-Shop του teachme.gr

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην σελίδα του κύκλου εκμάθησης.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τα αρχεία του μαθήματος

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για την κάμερα μου η οποία με είχε ελαφρώς συμπιέσει, θα προχωρήσω σε μία νέα εμπειρία συνεχόμενης δικής μου εμφάνισης στα βίντεο και ψάχνω την καλύτερη δυνατή λύση σε αυτό το κομμάτι. Στο επόμενο θα είμαι σε σωστές αναλογίες :Ρ !