Επιτέλους έγινε πραγματικότητα!

Γειά σας φίλοι μου, εύχομαι όλα καλά! Σήμερα θα σας μιλήσω για την νέα έκδοση του Adobe Photoshop, την έκδοση CC2015 η οποία έχει έρθει με πολλά έξτρα! Ένα από αυτά τα έξτρα είναι η δυνατότητα που μας δίνει το πρόγραμμα για την χρήση πολλαπλών ιδιοτήτων των περιγραμμάτων, των gradients, των σκιών και άλλων πραγμάτων που βρίσκουμε μέσα στα Blending Options κάθε Layer.

Πολλαπλά Περιγράμματα στο Photoshop!

Η χρήση πολλαπλών περιγραμμάτων ήταν κάτι που έψαχνα πάντα στο Photoshop, μία χρήση όμως η οποία πρακτικά ήταν αδύνατη στο παρελθόν, ή για να είμαι πιο ακριβής, η χρήση ''ζωντανών'' πολλαπλών περιγραμμάτων ήταν αδύνατη. Κάθε φορά που θέλαμε κάτι τέτοιο στρέφαμε το βλέμμα μας στο Adobe Illustrator. Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει καθώς μπορούμε να έχουμε πολλαπλά περιγράμματα με τεράστια ευκολία μέσα από το νέο Photoshop CC2015!

Με χρήση των νέων και ανανεωμένων ιδιοτήτων των Layers μπορούμε εως και να δεκαπλασιάσουμε τα περιγραμματά μας χωρίς κανένα πρόβλημα! Όλα γίνονται άμεσα και χωρίς καθόλου κόπο! Ευχαριστούμε Adobe που μας ακούς (μετά από πολλά χρόνια βέβαια, αλλά μας ακούς).

Καλό μάθημα!