Επανέρχομαι με ολοκαίνουριο μάθημα γραφιστικής!

Γειά σας φίλε και φίλοι! Τρίτη σήμερα και τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά! Υπομονή και το "φάγαμε το θηρίο"! menoumespiti # 8 Πέρα από τα αστεία, είναι δύσκολο να παραμένει κάποιος τόσες μέρες σε έναν περιορισμένο χώρο. Αν αυτός ο χώρος δεν είναι ένα σπίτι, αλλά διαμέρισμα, καταλαβαίνει κανείς ότι τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα... Εύχομαι υπομονή και δύναμη! Σύντομα θα τα συζητάμε αυτά σαν αστείο!

Όπως έγραψα και στο άρθρο με τις έκτακτες προσφορές στα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr (κάντε κλικ εδώ) στόχο πρέπει να έχουμε μέσα από την απομόνωση όχι να "κάψουμε" ώρες και να νιώθουμε φυλακισμένοι, αλλά να προστατεύσουμε τους γύρω μας, όλους εκείνους που αγαπάμε και φυσικά να χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά αυτόν τον... ατελείωτο πλέον ελεύθερο χρόνο! Μέσα από το teachme.gr αυτή η απομόνωση μπορεί να γίνει δημιουργική!

Δωρεάν μάθημα Photoshop

Τα μαθήματα που θα ανεβάζω σε αυτή την κατηγορία θα είναι δωρεάν, σήμερα είχα λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο και έκανα κάτι που το σκεφτόμουν αρκετές ημέρες. Να σας δείξω πως μπορείτε και εσείς να δημιουργήσετε το γραφικό "Μένουμε Σπίτι" με το σπιτάκι και τα δεντράκια. Ένα γραφικό που για όσους δεν γνωρίζουν, υπάρχει δωρέαν στο διαδίκτυο (κάντε κλικ εδώ), ιδιοκτήτης του είναι η ιστοσελίδα "Freepik" και μπορείτε και εσείς να το κατεβ΄άσετε! Μην το κάνετε όμως γιατί παρακάτω θα το δημιουργήσουμε μαζί!

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε και την δημιουργό της γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται στο γραφικό. Η δημιουργός ονομάζεται Κωνσταντίνα Λουκά και μπορείτε να βρείτε και την συγκεκριμένη γραμματοσειρά αλλά και άλλες δημιουργίες της, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα "daFont.com" (κάντε κλικ εδώ)

Μάθημα Γραφιστικής

Ένα ακόμη εξαιρετικό μάθημα γραφιστικής στο Adobe Photoshop, το οποίο θα σας αποδείξει για μια ακόμη φορά πως α) το Photoshop είναι το εργαλείο για όλες τις δουλειές και β) γιατί να κατεβάζετε δωρεάν γραφικά, αφού μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας; (ακολουθούν & 2 προτάσεις για όσους μένουν σε διαμέρισμα).

Κλικ εδώ για όλα τα μαθήματα γραφιστικής

Επενδύστε σε γνώση!

Κάθε εποχή έχει και τις δυσκολίες της, μαζί έχουμε περάσει πολλά, οικονομική κρίση, ανεργία, μετανάστευση, capital controls, μαζί θα περάσουμε την πανδημία του κορωνοϊού και πιστέψτε με, θα τα καταφέρουμε όχι απλώς να επιζήσουμε, αλλά να βγούμε ακόμη καλύτεροι! Γι'αυτόν τον λόγο έχει φτιαχτεί η σελίδα!

Καλό μάθημα! :Ρ