Εύκολη Καταστροφή Φωτογραφίας

Η δημιουργία παλαιάς φωτογραφίας είναι κάτι το οποίο έχουμε δει και στο παρελθόν στο teachme.gr (βρείτε την τεχνική στο 1ο Πακέτο Φώτο Κολάζ). Ωστόσο η καταστροφή φωτογραφίας είναι ένα θέμα το οποίο 99 στις εκατό φορές δεν μας χρειάζεται αλλά πάντα είναι μία απαραίτητη τεχνική! Αυτό θα ανακαλύψουμε σήμερα στο μάθημα photoshop!

Εύκολη Καταστροφή Φωτογραφίας στο Photoshop

Με τον όρο "Καταστροφή Φωτογραφίας" εννοώ την διαδικασία χρήσης του photoshop στο να δώσουμε μία χειρότερη κατάσταση στην φωτογραφία μας. Ξέρω πως είναι "τρελό" να θέλει κάποιος να κατατρέψει την φωτογραφία του, ωστόσο η Καταστροφή Φωτογραφίας αποτελεί ένα θέμα το οποίο θα χρειαστεί αργά ή γρήγορα στην δουλειά σας και γι'αυτο θα το δούμε σήμερα!

Βασικές Αρχές του Photoshop

Μπορεί το Adobe Photoshop να μοιάζει δύσκολο πρόγραμμα (αν ξεκινάτε σήμερα ίσως να δείτε τα βασικά του photoshop στο eshop), ωστόσο εαν γνωρίζετε τα βασικά του προγράμματος δεν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορείτε να σταματήσετε.

Για μία επιτυχημένη "Καταστροφή Φωτογραφίας" θα χρειαστούμε αρκετές γνώσεις των βασικών του προγράμματος όπως η γνώση των επιπέδων (Layers), των Βουρτσών (Brushes) αλλά και των Μασκών (Masks). Με αυτά τα 3 συστατικά θα καταφέρουμε να κάνουμε μία νέα φωτογραφία "χαλασμένη" ή μία παλαιά φωτογραφία ακόμη πιο παλαιά!

Εύκολη Καταστροφή Φωτογραφίας στο Photoshop

Εύκολη Καταστροφή Φωτογραφίας στο Photoshop

Η Καταστροφή Φωτογραφίας είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ακονίσουμε τις γνώσεις μας στο photoshop και παράλληλα να μάθουμε κάτι καινούριο για ακόμη μία φορά!

Καλό μάθημα :Ρ

[wpdm_package id='54056']