Η δημιουργία eshop σε άλλο επίπεδο

Σήμερα ανακοινώνω την δημοσίευση ενός νέου πακέτου ιδιαιτέρων μαθημάτων στο eshop του teachme.gr με θέμα την δημιουργία eshop στις wordpress ιστοσελίδες!

Οι ιστοσελίδες WordPress καταλαμβάνουν πλέον ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στις ιστοσελίδες παγκοσμίως και σίγουρα μία απόλυτη λύση όσον αφορά την δημιουργία "ηλεκτρονικού καταστήματος" είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη! Αυτό θα δούμε στο νέο κύκλο μαθημάτων με θέμα την δημιουργία eshop σε άλλο επίπεδο!

Βασική εκμάθηση WooCommerce

Σε αυτόν τον κύκλο μαθημάτων θα ανακαλύψουμε την πανίσχυρη -και δωρεάν- εφαρμογή της WooThemes, την WooCommerce! Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελεί τη Νο1 επιλογή όσον αφορά την δημιουργία eshop σε περιβάλλον WordPress. Απόδειξη το eshop του teachme.gr το οποίο μετά από χρόνια χρήσης ακριβών plugin πλέον λειτουργεί εξ ολοκλήρου μέσω του WooCommerce και είναι ακόμη καλύτερο!

Δημιουργία eshop σε ελάχιστο χρόνο

Πραγματικά η συγκεκριμένη εφαρμογή με έχει συναρπάσει! Γι'αυτό πήρα την απόφαση να σας δείξω σε αναλυτικά ιδιαίτερα μαθήματα διάρκειας 330 λεπτών πως θα μπορέσετε να μάθετε απόλυτα τον συγκεκριμένο τρόπο δημιουργίας eshop, γιατί εκτός από πανεύκολη διαδικασία, αποτελεί και μία πανίσχυρη εφαρμογή η οποία θα καλύψει κάθε απαίτηση προϊόντος χωρίς περιορισμούς!

Ιδιαίτερα Μαθήματα WooCommerce

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο πακέτο Βασικής Εκμάθησης για το WooCommerce στην επίσημη σελίδα του πακέτου στο eshop του teachme.gr. Εκμεταλλευτείτε αυτή την φανταστική εφαρμογή! Δημιουργήστε μοναδικά eshop σε ελάχιστο χρόνο και με απεριόριστες δυνατότητες για εσάς ή τους πελάτες σας! Κάντε κλικ εδώ για μετάβαση.