Το μέλλον της CCS!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και έχουμε ένα πολύ σημαντικό μάθημα στο Web Design, το οποίο θα σας επιτρέψει να δείτε το μέλλον της CSS μέσα απο τον γραφιστικό σχεδιασμό του Adobe Photoshop και του Adobe Illustrator! 

Κώδικας CSS μέσα από το Photoshop & Illustrator

Οι περισσότεροι απο εμάς δεν νιώθουμε άνετα στην λέξη "κώδικας", ιδιαίτερα όταν η δουλειά μας "απαιτεί" να γνωρίζουμε και να γράφουμε κώδικα, τότε δεν είναι μόνο θέμα "άνεσης" αλλά και θέμα σωστής σταδιοδρομίας της καριέρας σας! Πριν όμως ξεκινήσετε να διαβάζετε τα... μπερδεμένα σύμβολα μίας γλώσσας προγραμματισμού, θα σας δείξω σήμερα πως το Adobe Photoshop & το Adobe Illustrator θα σας δώσουν την ευκολία της αυτόματης δημιουργίας κώδικα μέσα απο την γραφιστική δημιουργία!

Δηλαδή με λίγα λόγια, εσείς θα σχεδιάζετε ένα αντικείμενο και το Adobe Photoshop CC ή το Illustrator CC θα το μεταφράζουν σε έτοιμο και λαχταριστό κώδικα CSS!

Ελάτε σήμερα στο teachme.gr

Μην χάνετε άλλο χρόνο, η γνώση για δημιουργία βρίσκεται εδώ στο teachme.gr και καθημερινά θα σας επιτρέψει να μαθαίνετε κάτι καινούριο! Μέσα απο τα χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά, θα καταφέρετε να πετύχετε στον τομέα που σας ενδιαφέρει και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Όλα είναι εδώ, αποκλειστικά στα Ελληνικά, γι'αυτό μην χάνετε άλλο χρόνο, ξεκινήστε και εσείς σαν Premium και κερδίστε την απόλυτη γνώση! Κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος