Η "Εορταστική" Γραφιστική!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Καθώς πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στις γιορτές των Χριστουγέννων συνεχώς αυξάνονται οι ανάγκες των πελατών σας για αντίστοιχα εορταστικά γραφικά και projects. Και τι κάνετε; Παρατάτε το μελομακάρονο από το χέρι και τρέχετε στο κοντινότερο "stock site" για να αγοράσετε έτοιμα γραφικά! Μην το αρνείστε γιατί ξέρω πως 8 στους 10 ακολουθούν αυτή τη γραμμή "μελομακάρονο-stock site" και πίσω κάθε φορά που έρχεται πελάτης για δουλειά και αυτό είναι κρίμα γιατί μέσα από τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες θα μπορέσετε να μάθετε πολλά δημιουργικά πράγματα!

Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες Πανεύκολα στο Illustrator!

Σε αυτό το video θα σας δείξω πως να πάρετε τις ιδέες των stock sites ως πηγή έμπνευσης και πως να δημιουργήσετε μέσα από εκείνες τα δικά σας γραφικά. Με τον τρόπο αυτό και θα γλιτώσετε χρήματα από μελλοντικές αγορές και θα δυναμώσετε ως γραφίστας! Οπότε διπλό κέρδος μέσα από το αγαπημένο μας Adobe Illustrator!

"<yoastmark

Δεντράκια σε ελάχιστο χρόνο

Στο σημερινό εορταστικό μάθημα illustrator θα σα δείξω πως θα φτιάξετε πολύ όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα τα οποία θα σας δώσουν πολλές ιδέες δημιουργίας στο "άψε-σβήσε"! Δείτε το σημερινό μάθημα και προετοιμάστε τα επόμενα project των πελατών σας ή τις δικές εορταστικές κάρτες!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος