Μετά από πολλά αιτήματα, νέο μάθημα γραφιστικής!

Γειά χαρά σε όλους του φίλους του teachme.gr! Με δωρεάν μαθήματα σε καθημερινή βάση. menoumespiti # 11. Πέμπτη σήμερα και συνεχίζουμε την προσπάθεια αποφυγής εξάπλωσης της πανδημίας. Σιγά σιγά αρχίζει και φαίνεται φως στο τούνελ. Όπως και αν έχει όμως, το Πάσχα θα το "φάμε" μέσα! Γι'αυτό το λόγο επανέρχομαι με ένα ολοκαίνουριο μάθημα Γραφιστικής με θέμα το "Μένουμε Σπίτι", ΄έτσι ώστε να περάσει αυτή η διαδικασία ακόμη πιο διασκεδαστικά και επιμορφωτικά!

Όπως έγραψα και στο άρθρο με τις έκτακτες προσφορές στα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr (κάντε κλικ εδώ) στόχο πρέπει να έχουμε μέσα από την απομόνωση όχι να "κάψουμε" ώρες και να νιώθουμε φυλακισμένοι, αλλά να προστατεύσουμε τους γύρω μας, όλους εκείνους που αγαπάμε και φυσικά να χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά αυτόν τον... ατελείωτο πλέον ελεύθερο χρόνο! Μέσα από το teachme.gr αυτή η απομόνωση μπορεί να γίνει δημιουργική!

Δωρεάν μάθημα Illustrator

Τα μαθήματα που θα ανεβάζω σε αυτή την κατηγορία θα είναι δωρεάν, σήμερα είχα λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο και μετά από δικά σας αιτήματα (για να βλέπετε ότι σας διαβάζω), δημιούργησα το γραφικό μένουμε σπίτι και μέσα από το Adobe Illustrator! Δεν έμεινα όμως μόνο εκεί, δημιούργησα ένα νέο γραφικό (με το ίδιο ύφος) και τίτλο "Θα σουβλίσουμε σπίτι". Ένα επαναστατικό γραφικό για όσους αψηφίσουν τις εντολές της Κυβέρνησης και τελικώς τηρήσουν το έθιμο του Πάσχα! Βάση θα είναι και πάλι το γραφικό που έχει επίσημα λανσάρει το Υπουργείο Υγείας. Ένα γραφικό που για όσους δεν γνωρίζουν, υπάρχει δωρέαν στο διαδίκτυο (κάντε κλικ εδώ), ιδιοκτήτης του είναι η ιστοσελίδα "Freepik" και μπορείτε και εσείς να το κατεβ΄άσετε! Μην το κάνετε όμως γιατί παρακάτω θα το δημιουργήσουμε μαζί!

Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε και την δημιουργό της γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται στο γραφικό. Η δημιουργός ονομάζεται Κωνσταντίνα Λουκά και μπορείτε να βρείτε και την συγκεκριμένη γραμματοσειρά αλλά και άλλες δημιουργίες της, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα "daFont.com" (κάντε κλικ εδώ)

Μάθημα Γραφιστικής

Ένα ακόμη εξαιρετικό μάθημα γραφιστικής στο Adobe Illustrator, γεμάτο τεχνικές και κόλπα, για σπίτια, εκκλησίες, αυγά και οτιδήποτε σας "κατέβει" στο μυαλό! Ανακαλύψτε το φανταστικό αυτό πρόγραμμα και δημιουργήστε οτιδήποτε εσείς επιθυμείτε, με μεγάλη ευκολία!

Κλικ εδώ για όλα τα μαθήματα γραφιστικής

Επενδύστε σε γνώση!

Κάθε εποχή έχει και τις δυσκολίες της, μαζί έχουμε περάσει πολλά, οικονομική κρίση, ανεργία, μετανάστευση, capital controls, μαζί θα περάσουμε την πανδημία του κορωνοϊού και πιστέψτε με, θα τα καταφέρουμε όχι απλώς να επιζήσουμε, αλλά να βγούμε ακόμη καλύτεροι! Γι'αυτόν τον λόγο έχει φτιαχτεί η σελίδα!

Καλό μάθημα! :Ρ