Ένα Web Site αποκλειστικά για Φωτογράφους!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και θα ξεκινήσω έναν νέο κύκλο μαθημάτων στην δημιουργία ιστοσελίδων, μέσα απο τον οποίο θα σας γνωρίσω το πρώτο σύστημα διαχείρησης περιεχομένου (CMS) το Koken αποκλειστικά για Φωτογράφους!

Τι είναι το Koken;

Το “Koken CMS” είναι ένα απο τα πιό απλά και εύκολα στην χρήση του CMS το οποίο θα σας προσφέρει μία πανίσχυρη ιστοσελίδα μέσα σε ελάχιστο χρόνο. To συγκεκριμένο CMS έχει έναν και μοναδικό στόχο, να κάνει κάθε φωτογράφο να έχει πλέον την δική του ιστοσελιδα!

Μάθημα Koken

Το σημερινό πρώτο μάθημα Koken θα σας εντυπωσιάσει με την απλότητα του κατά την εγκατάσταση, καθώς είναι ακόμη πιό εύκολο στην εγκατάσταση του απ’ότι το WordPress, ενώ ο τρόπος με τον οποίο θα μπορείτε να “ανεβάζετε” φωτογραφίες στην σελίδα σας, αποτελεί το πιό δυνατό σημείο του Koken CMS.

Πρώτο Μάθημα στο Koken CMS

Σήμερα στο πρώτο μάθημα για το Koken CMS θα δούμε πως θα κατεβάσουμε -φυσικά εντελώς Δωρεάν- το CMS, πως θα το ανεβάσουμε στον server μας (ή τον τοπικό server) τον τρόπο εγκατάστασης, την δημιουργία βάσης δεδομένων μέσα απο το Plesk (αντιστοιχα μπορεί να γίνει και μέσω CPanel) και της σωστής ρύθμισης του administrator! Και αφού ενεργοποιήσουμε και δούμε live την σελίδα μας, θα σας δείξω την πιό “μαγευτική” λειτουργία του Koken η οποία δεν είναι άλλη απο το ανέβασμα των φωτογραφιών μας ( αλλά και του Watermark, Metadata και Keywords) στο site απευθείας μέσα απο το Adobe Photoshop Lightroom!

Έτσι μπορείτε μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς να γνωρίζετε τίποτα απο Web Design, όχι μόνο να φτιάξετε ένα καταπληκτικό site (το οποίο θα αναλύσουμε στα άλλα μαθήματα), αλλά να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας απευθείας μέσα απο το κορυφαίο Lightroom χωρίς καθόλου κόπο!

Η Μαγεία του Web Design

Για άλλη μία φορά τα CMS Sites θα μας εντυπωσιάσουν και ειδικά για τους περισσότερους φωτογράφους οι οποίοι είναι εντελώς αρχάριοι με την δημιουργία σελίδων, θα δείτε πόσο απλή είναι η δημιουργία μία φανταστικής, άκρως λειτουργικής και εύκολης ιστοσελίδας με χρήση του Koken CMS. Χωρίς να γνωρίζετε ούτε ένα χαρακτήρα απο τον κώδικα, το CMS θα σας βάλει “με την μία” μέσα στην δημιουργία χωρίς να σπαταλήσετε κόπο, χρόνο και χρήμα! Αυτό ακριβώς που θέλουμε όλοι, άμεσα αποτελέσματα!

Μείνετε συντονισμένοι

Με ασταμάτητη θέληση συνεχίζω και σας προσφέρω τα καλύτερα δημιουργικά μαθήματα για κάθε τομέα που λατρέυετε! Έτσι το σημεριμό μάθημα για το Koken, θα σας δώσει ένα ακόμη πολύ σημαντικό εφόδιο, είτε είστε Web Designer και ψάχνετε λύσεις για πελάτες Φωτογράφους, είτε θα σας δώσω την ευκαιρία να ξεκινήσετε και να φτιάξετε το δικό σας Site, αν είστε Φωτογράφος που ψάχνει άμεσες και εύκολες λύσεις πάντα με επαγγελματικό ύφος!

Καλό μάθημα :Ρ

Δείτε εδώ την επίσημη σελίδα του Koken CMS και κατεβάστε το

Δείτε εδώ την επίσημη Facebook σελίδα μου