Η αγαπημένη σας εκπομπή φωτογραφίας - Επεισόδιο 88ο!

Για ακόμη μια Τετάρτη προβλήθηκε ζωντανά από την επίσημη σελίδας μας στο facebook (κλικ εδώ) και το κανάλι μας στο youtube (κλικ εδώ) η εκπομπή "PhotoBros Live!"!!! Η δική σας, αγαπημένη εκπομπή φωτογραφίας έφτασε τα 88 της επεισόδια και συνεχίζει να σας εμπλουτίζει με νέα και τεχνικές γύρω από την φωτογραφία και την επεξεργασία φωτογραφίας! Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γιατί γνωρίζουμε πως είμαστε μια ευχάριστη δημιουργική έξοδος από την "κλεισούρα" της καθημερινότητας λόγω COVID-19!

Απαντήσεις σε δικές σας ερωτήσεις

Οι εκπομπές "PhotoBros Live!" χαρακτηρίζονται από την δική μας επαφή σε απευθείας σύνδεση αλλά και την ταυτόχρονη παρουσίαση πολλαπλών θεμάτων για την φωτογραφία και την επεξεργασία φωτογραφίας. Μια φορά κάθε μήνα όμως, έρχεται η δική σας στιγμή, στην οποία απαντούμε τα δικά σας ερωτήματα. Σε αυτό το επεισόδιο απαντήσαμε πολλά δικά σας ερωτήματα και ταυτόχρονα κάναμε την παρουσίαση της κονσόλας επεξεργασίας φωτογραφίας (και όχι μόνο) "Loupedeck"!

Πρώτη επαφή με την κονσόλα "Loupedeck +"

Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε για πρώτη φορά την κονσόλα "Loupdeck +", ενός τύπου πληκτρολογίου το οποίο είναι κατασκευασμένο για πολύ πιο άμεση επεξεργασία φωτογραφίας με αναλογικό ύφος. Η κονσόλα είναι σχεδιασμένη κατάλληλα έτσι ώστε να σας δώσει την ευελιξία της αναλογικής επεξεργασία με κουμπιά και περιστροφικούς διακόπτες. Την κονσόλα την έλαβα πριν μερικές μέρες (την αγόρασα δεν μου την έστειλαν δωρεάν) και μετά από τον αρικό "φόβο", έχω αρχίσει να την δουλεύω πολύ πιο συντονισμένα. Στο "PhotoBros Live! #88" είχαμε μια πρώτη επαφή, στα επόμενα επεισόδια θα σας δείξω πολλά περισσότερα.

Loupedeck +

Για όσους δεν πρόλαβαν να δουν το 88ο επεισόδιο, μπορούν να το κάνουν μέσω του παρακάτω video. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να βλέπετε πρώτοι τα νέα, τις ανακοινώσεις και φυσικά τα βίντεο του teachme.gr μέσω της σελίδας μας στο facebook (κλικ εδώ) και το κανάλι μας στο youtube (κλικ εδώ).