Ο δικός σας φωτογραφικός “Παγκόσμιος Χάρτης”!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τετάρτη σήμερα και στο Premium Free μάθημα της εβδομάδα θα σας δείξω έναν υπέροχο τρόπο οργάνωσης των φωτογραφιών μας σε χάρτη μέσα στο Adobe Photoshop Lightroom! Ένα μάθημα το οποίο θα σας δείξει τον τρόπο δημιουργίας του δικού σας Φωτογραφικού παγκόσμιου χάρτη!

Οργάνωση Φωτογραφιών σε Χάρτη στο Lightroom

Στην ψηφιακή εποχή της Φωτογραφίας έχουμε γεμίσει του σκληρούς μας δίσκους με χιλιάδες αρχεία εικόνων για τα οποία πάντα ψάχνουμε καινούριους τρόπους οργάνωσης, ταξινόμησης και αρχειοθέτησης. Φυσικά για ακόμη μία φορά το Lightroom θα κάνει όλη την “βρώμικη” δουλειά με έναν πολύ απλό και διασκεδαστικό τρόπο! Η Οργάνωση Φωτογραφιών σε Χάρτη στο Lightroom θα μας δώσει ακόμη μία επιλογή σωστής αρχειοθέτησης των εικόνων μας με στόχο τον απόλυτο έλεγχο των φωτογραφιών μας!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr!

Μέσα από το teachme.gr θα μάθετε 101% τα αγαπημένα σας προγράμματα και θα ξεκινήσετε μία νέα καριέρα μέσα από τις γνώσεις που θα αποκτήσετε! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium στο teachme.gr και κάντε το καλύτερο ξεκίνημα για την νέα χρονιά! Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ