Σημαντικές Ρυθμίσεις

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και σύνεχίζουμε την εκμάθηση του Koken CMS! Μέσα απο την ενότητα Web Design, έχουμε ξεκινήσει και πλέον βρισκόμαστε στο προτελευταίο μάθημα της δημιουργίας ενός site αποκλειστικά για φωτογράφους! Φυσικά και μιλάω για το KOKEN CMS το οποίο το έχω λατρέψει προσωπικά και αποτελεί πλέον την Νο1 επιλογή μου για κάθε φωτογράφο ο οποίος θέλει να δημιουργήσει άμεσα ένα πανίσχυρο site χωρίς καμία δυσκολία!

Koken CMS

Στο σημερινό μας μάθημα για το Koken CMS, θα ασχοληθούμε με τις ιδιαίτερες ρυθμίσεις του CMS και πως θα το ρυθμίσουμε με στόχο πάντα να λειτουργεί άψογα! Θα ασχοληθούμε με απλές ρυθμίσεις αλλά και με σύνθετες ρυθμίσεις οι οποίες θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειρίζεστε είτε εσείς, είτε ο πελάτης σας φωτογράφος, τις φωτογραφίες που θα υπάρχουν στις σελίδες!

Σκοπός του Koken CMS είναι η λιτή δημιουργία ιστοσελίδων με στόχο πάντα την ανάδειξη των φωτογραφιών σας, έτσι με γνώμονα πάντα αυτή τη φιλοσοφία, θα δείτε πως η δημιουργία άρθρων και σελίδων, αποτελεί μία πολύ απλή και άμεση διαδικασία!

Καμία δικαιολογία

Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για κανένα φωτογράφο, μέσα απο το Koken CMS αλλά και φυσικά μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr, θα είστε σε θέση πλέον όχι απλώς να δημιουργήσετε ένα site κόσμημα για την δουλειά σας, αλλά θα μπορέσετε να το κάνετε με ελάχιστο κόστος (μόνο για τον server) καθώς η υπηρεσία του Koken CMS όπως έχουμε πει παρέχεται δωρεάν για όλους! Αυτά και χιλιάδες ακόμη μοναδικά πράγματα θα μάθετε μέσα απο το teachme.gr! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία Premium Συνδρομή και ξαφνικά θα ανοίξουν μπροστά σας λεωφόροι δημιουργίας, έμπνευσης και ποιοτικής επαγγελματικής αναβάθμισης! Κάντε κλικ εδώ και δείτε πως θα γίνετε και εσείς Premium Μέλος στο teachme.gr.

Καλό μάθημα :Ρ