Φωτογραφικά "Αριστουργήματα"!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Εύχομαι χθες, 1 Μαϊου να ξεκουραστήκατε και να "πιάσατε" τον Μάη! Σήμερα θα σας δείξω πως θα πάρετε τις "πρωτομαγιάτικες" φωτογραφίες σας ή γενικότερα τις φωτογραφίες σας και πως θα τις μετατρέψετε σε αριστουργήματα χωρίς κανένα κόπο και καμία ιδιαιτερότητα! Μία τεχνική την οποία την χρησιμοποιώ εγώ αλλά και οι περισσότεροι επαγγελματίες φωτογράφοι!

Μάθημα Lightroom

Το σημερινό μάθημα Lightroom θα σας οδηγήσει στην εκμάθηση μίας τεχνικής την οποία θα κρατήσετε για πάντα δίπλα σας! Μία τεχνική η οποία θα σας δώσει μερικές απο τις ομορφότερες φωτογραφίες της ζωής σας! Σήμερα στο μάθημα lightroom, θα μάθουμε το "Split Toning" και πως με 2-3 κινήσεις θα μετατρέψουμε τις απλές (βαρετές) φωτογραφίες μας σε μοναδικά φωτογραφικά δείγματα!

Φωτογραφία & Επεξεργασία Φωτογραφίας

Το σημερινό παράδειγμα είναι ένα ακόμη δείγμα γιατί εμείς εδώ στο teachme.gr λέμε συνεχώς ότι δεν υπάρχει σοβαρός φωτογράφος σήμερα, ο οποίος δεν χρησιμοποιεί προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας. Μέσα απο το σημερινό "παράδειγμα" θα σας δείξω ότι όχι μόνο θα έπρεπε να συνδυάζουμε την επεξεργασία φωτογραφίας μαζί με την φωτογραφία, αλλά θα πρέπει να αποτελεί το δεύτερο σημαντικό βήμα μετά απο μία σωστά ρυθμισμένη φωτογραφία! Έτσι με τα 2 αυτά βήματα θα είστε σε θέση να δημιουργείτε φωτογραφίες ξεχωριστής ομορφιάς και ποιότητας!

Μείνετε συντονισμένοι

Καθημερινά βρίσκομαι δίπλα σας και σας δίνω μοναδικής ομορφιάς μαθήματα στα Ελληνικά! Απο το 2009 μέχρι και σήμερα έχουν εκπαιδευτεί χιλιάδες δημιουργικά μέλη, κάντε σήμερα και εσείς τη πιο σημαντική κίνηση της καριέρας σας, γίνετε Premium στο teachme.gr! Διαβάστε εδώ γιατί πρέπει να το κάνετε...

Καλό μάθημα :Ρ