Σημαντικές Ρυθμίσεις

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του teachme.gr! Αυτό το Σάββατο θα κλείσουμε τον βασικό κύκλο εκμάθησης του Koken CMS! Μέσα απο τα προηγούμενα 5 μαθήματα για το Koken CMS ανακαλύψαμε την δύναμη που κρύβει για τους φωτογράφους το συγκεκριμένο CMS! Σήμερα θα δούμε πως θα κάνουμε ακόμη πιο δυνατό και λειτουργικό το site μας με την ρύθμιση των plugins που εγκαταστήσαμε στο προηγούμενο μάθημα!

Koken CMS

Σήμερα θα μάθουμε πολλά και διάφορα για το Koken CMS και θα δούμε πως θα αναπτύξουμε περισσότερο την σελίδα μας με χρήση πολύ δυνατων plugin τα οποία θα μας δώσουν πολύ σημαντικές πληροφορίες αλλά και πολύ ξεχωριστές δυνατότητες!

Σήμερα θα μάθουμε να εισάγουμε την δική μας ξεχωριστή γραμματοσειρά στην σελίδα μας (με χρήση των Google Fonts), θα δούμε πόσο εύκολα θα τοποθετήσουμε τον κορυφαίο μηχανισμού σχολιασμού (του Disqus), πως θα συνδέσουμε το site μας με το Google Analytics για να λαμβάνουμε μία σωστή αναφορά των στατιστικών στοιχείων της σελίδας μας και τέλος πως θα μπορέσουμε να εισάγουμε στοιχεία HTML (όπως διαφημίσεις απο το Google AdSense) μέσα στις σελίδες μας, απλά και πανεύκολα!

Σκοπός του Koken CMS είναι η λιτή δημιουργία ιστοσελίδων με στόχο πάντα την ανάδειξη των φωτογραφιών σας, έτσι με γνώμονα πάντα αυτή τη φιλοσοφία, θα δείτε πως η δημιουργία άρθρων και σελίδων, αποτελεί μία πολύ απλή και άμεση διαδικασία!

Καμία δικαιολογία

Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για κανένα φωτογράφο, μέσα απο το Koken CMS αλλά και φυσικά μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr, θα είστε σε θέση πλέον όχι απλώς να δημιουργήσετε ένα site κόσμημα για την δουλειά σας, αλλά θα μπορέσετε να το κάνετε με ελάχιστο κόστος (μόνο για τον server) καθώς η υπηρεσία του Koken CMS όπως έχουμε πει παρέχεται δωρεάν για όλους! Αυτά και χιλιάδες ακόμη μοναδικά πράγματα θα μάθετε μέσα απο το teachme.gr! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία Premium Συνδρομή και ξαφνικά θα ανοίξουν μπροστά σας λεωφόροι δημιουργίας, έμπνευσης και ποιοτικής επαγγελματικής αναβάθμισης! Κάντε κλικ εδώ και δείτε πως θα γίνετε και εσείς Premium Μέλος στο teachme.gr.

Καλό μάθημα :Ρ