Αστραπιαία ανεβάσματα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και έχουμε μάθημα Web Design! Μετά απο την πολύ μεγάλη επιτυχία των μαθημάτων για το Koken CMS, στους περισσότερους μαθητές έμεινε μία "ευχάριστη γεύση" της ευκολίας του συγκεκριμένα συστήματος διαχείρησης ενός site. Μερικοί το προχώρησαν περισσότερο και ήδη ψάχνουν πως θα μετατρέψουν την σελίδα τους σε ένα Koken CMS δημιουργικό όπλο, αλλά όσοι έχετε WordPress sites, φυσικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς οι περισσότερες ευκολίες του Koken CMS, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο κορυφαίο CMS παγκοσμίως, το WordPress! Σήμερα θα δούμε ίσως την πιο ψαρωτική και δυνατή λειτουργία του Koken CMS να γίνεται πανεύκολα και στο WordPress!

WordPress & Lightroom Ανεβάσματα!

Όλοι θαυμάσαμε το Koken για την ευκολία στο ανέβασμα των φωτογραφιών μας με χρήση του Adobe Photoshop Lightroom, στο σημερινό μάθημα θα φέρω μερικές καρδιές στην θέση τους γιατί σίγουρα αναστατώθηκαν με την ευκολία της συγκεκριμένης λειτουργίας! Γνωρίζω ότι η ευκολία στο ανέβασμα των φωτογραφιών σε μία σελίδα είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο το οποίο κρίνει ενδεχομένως την δημιουργία μίας σελίδας! Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω πόσο απλά και πόσο εύκολα, θα κάνουμε το WordPress και το Lightroom "αδερφάκια" και με τον τρόπο αυτό θα καταφέρουμε να ανεβάζουμε τις φωτογραφίες μας μέσα απο το Lightroom!!!

Ένα, δύο, τρία, μπάμ!

Με χρήση 2 ΔΩΡΕΑΝ πρόσθετων (plugins) θα ρυθμίσουμε κατάλληλα το Lightroom και το WordPress και έτσι απο εδώ και πέρα η δημιουργία φωτογραφικών συλλογών online θα είναι αποτέλεσμα ενός κουμπιού μέσα στο Lightroom!! Τέρμα στις δύσκολες εφαρμογές διαδικτύου και στα FTP! Απλά σαν παιχνίδι, θα ανεβάσετε τα φωτογραφικά σας αρχεία στην σελίδα σας!

Μείνετε συντονισμένοι

Καθημερινά βρίσκω και σας παρουσιάζω τις κορυφαίες λύσεις για εσάς ή τους υποψήφιους πελάτες σας! Αποκλειστικά στα Ελληνικά, απο το 2009 το teachme.gr είναι εδώ για όλους όσους επιθυμούν (και έχουν ήδη κάνει) να κάνουν το βήμα παραπάνω! Μην χάνετε άλλο πολύτιμό χρόνο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium και αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν "ωκεανό" πληροφορίας και δημιουργικών μαθημάτων! Διαβάστε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ