Κάνοντας τον κόσμο "πιό εύκολο"!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Όπως κάθε Σάββατο, έτσι και σήμερα έχουμε μάθημα σχετικά με το Web Design! Σήμερα θα δούμε ένα υπέροχο μάθημα wordpress μέσα απο το οποίο θα μάθουμε τον τρόπο αναδημοσίευσης των άρθρων μας αυτόματα στο facebook. Δηλαδή με λίγα λόγια, θα δούμε πόσο εύκολα και απλά, θα φτιάξουμε μία εφαρμογή για το facebook, μέσα απο την οποία όταν θα δημοσιεύουμε ένα άρθρο στο WordPress, θα δημιουργείται μία αυτόματη αναδημοσίευση στην Facebook Σελίδα, Προφίλ ή Group! Επιτέλους ο κόσμος γίνεται πολύ ευκολότερος!

Μάθημα WordPress

Σήμερα θα σας λύσω σε αυτό το μάθημα wordpress, τον πονοκέφαλο της αναδημοσίευσης των άρθρων σας στα κοινωνικά δίκτυα. Με μία ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ διαδικασία, θα δημιουργήσουμε την σωστή "σύνδεση" του Facebook και το WordPress site μας και έτσι χωρίς κανένα κόπο, θα είμαστε σε θέλη να δημιουργούμε αυτόματα (χωρίς να κάνουμε τίποτα εντελώς) αναδημοσιεύσεις στo facebook χωρίς να χρειαστεί να μπουμε καν στο facebook. Ένα πολύ σημαντικό εργαλείο το οποίο θα ανεβάσει τα κλικ της σελίδας σας απο τους facebook επισκέπτες και επίσης (το πιο σημαντικό) θα σας κάνει να ξεχάσετε πλέον την αναδημοσίευση "με το χέρι". Κάτι το οποίο ήταν πολύ κουραστικό, το ξεχνούσαμε πολλές φορές και πλέον πρέπει να κοιτάμε να "αφαιρούμε" δουλειές από το κεφάλι μας και να αφοσιωνόμαστε στον πραγματικό μας στόχο, στην δημιουργία!

Μείνετε Συντονισμένοι

Το σημερινό μάθημα wordpress που θα παρακολουθήσετε είναι κατάλληλο και για την αναβάθμιση της δικής σας σελίδας αλλά για μία επιπλέον παρεχόμενη υπηρεσία απο εσάς προς τους πελάτες σας! Αυτό ακριβώς λαμβάνετε στο teachme.gr καθημερινά, απίστευτη γνώση και εκπαίδευση για άμεση χρήση και κέρδος! Καθημερινά και πάντα στα Ελληνικά! Οπότε γιατί χάνετε ακόμη χρόνο; Γίνετε και εσείς σήμερα Premium μέλος και κερδίστε απο το πρώτο λεπτό της συνδρομής! Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε απο εδώ το WordPress Plugin

Μπείτε εδώ στην σελίδα Facebook Developers

Δείτε εδώ την επίσημη σελίδα του teachme.gr στο facebook