Δημιουργική Εκτόξευση!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και έχουμε μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας! Σήμερα θα σας δείξω ένα μυστικό στο Adobe Photoshop Lightroom για να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τα Photoshop Actions μέσα απο το Lightroom! Ένα φανταστικό κόλπο-μάθημα- το οποίο θα σας γλιτώσει απο πολύ κόπο και χρόνο!

Τα Photoshop Actions είναι οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες τις οποίες δημιουργούμε και χρησιμοποιούμε μέσα στο Adobe Photoshop για να γλιτώσουμε χρόνο αλλά και για να πετύχουμε ιδιαίτερα στυλ στις φωτογραφίες μας! Μέχρι τώρα κάποιος χρήστης του Lightroom για να χρησιμοποιήσει κάποιος τα Photoshop Actions, έπρεπε να ανοίγει το RAW αρχείο απο το Lightroom στο Photoshop και μετά να γύριζε πίσω στο Lightroom. Γενικότερα υπήρχε ένα “εμπρός-πίσω” στα 2 προγράμματα για να μπορέσουν να συνδυαστούν οι δυνατότητες τους.

Ακόμη και σαν σκέψη, μοιάζει δύσκολο να μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες των Photoshop Actions στο Lightroom, σήμερα όμως θα σας δείξω πόσο απλά θα ρυθμίσουμε το Photoshop Lightroom να “βλέπει” τα Actions του Photoshop και έτσι να γλιτώσουμε απίστευτο χρόνο αλλά και ταλαιπωρία με τα συνεχή “εμπρός-πίσω”

Δείτε εδώ ένα μάθημα για τα Photoshop Actions

Δείτε εδώ ένα μάθημα για τα Photoshop Droplets

Ελάτε στο μέλλον του teachme.gr

Μέσα απο χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη δημιουργική εκμάθηση των προγραμμάτων που αγαπάτε! Κάντε σήμερα το όνειρο σας επάγγελμα και εργαστείτε επάνω σε αυτό που αγαπάτε! Μέσα απο μία Premium συνδρομή θα καταφέρετε να πλησιάσετε στον στόχο σας! Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, γίνετε και εσείς Premium και κερδίστε την απόλυτη γνώση στα Ελληνικά! Κάντε κλικ εδώ για τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος