Κείμενο σε Ύφος Χριστουγέννων!

Καλημέρα φίλες και φίλοι και καλή εβδομάδα! Μία υπέροχη εβδομάδα μόλις ξεκίνησε με τα Χριστούγεννα να έρχονται σε λίγες ημέρες. Έτσι και τα περισσότερα μαθήματα του teachme.gr θα έχουν ένα πιό εορταστικό ύφος για να πηγαίνουν "γάντι" με την μεγαλύτερη γιορτή της Αγάπης! Σε αυτό το μάθημα θα δούμε πως ο Στολισμός Χριστουγέννων στο Adobe Photoshop θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε από το μηδέν πολύ όμορφα γραφικά για κάθε χρήση!

Στολισμός Χριστουγέννων στο Adobe Photoshop

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το Adobe Photoshop όπου θα δημιουργήσουμε ένα μοναδικό ύφος! Ο στολισμός Χριστουγέννων είναι ένα θέμα που απασχολεί κάθε χρόνο τους γραφίστες. Σε αυτό το μάθημα θα δούμε πως θα δημιουργήσουμε μία χριστουγεννιάτικη κορδέλα η οποία θα "τυλίξει" εορταστικά κάθε project σας! Το τελικό μας αποτέλεσμα θα είναι άκρως ρεαλιστικό και θα δημιουργηθεί αποκλειστικά μέσα απο το Adobe Photoshop και θα κάνει αυτά τα Χριστούγεννα, ακόμη πιό μαγικά!

Μείνετε Συντονισμένοι

Κάντε την καλύτερη κίνηση της καριέρας σας σε αυτές τις γιορτές και κερδίστε σε απόλυτο βαθμό μέσα απο την μοναδική Εκπαίδευση του teachme.gr! Μην χάνετε καθόλου χρόνο, γίνετε σήμερα Premium μέλος και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος