Κάνοντας το Forum μας πιό επαγγελματικό

Γειά σας φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και έχουμε άλλο ένα μάθημα για το Web Design όπου θα δούμε το τρίτο κατά σειρά μάθημα για την δημιουργία Forum μέσα απο το πανίσχυρο WordPress! Σήμερα και εφόσον έχουμε ήδη ανακαλύψει τον τρόπο αρχικής εγκατάστασης και ρυθμίσεως του Template, θα προχωρήσουμε σε μεγαλύτερο βάθος και θα ασχοληθούμε με τον μεγαλύτερο επαγγελματισμό του forum μας.

Μάθημα bbPress

Μέχρι στιγμής έχουμε ρυθμίσει πολλά, αλλά ακόμη λείπουν αρκετά κομμάτια του παζλ για να ολοκληρωθεί η εικόνα του forum μας!Στο τρίτο μάθημα θα ασχοληθούμε με την εισαγωγή των πρώτων Plug-Ins τα οποία θα κάνουν την ζωή μας πιό εύκολη καθώς θα αναβαθμίσουν την ασφάλεια του forum αλλά και την εμπειρία των χρηστών. Δύο πολύ σημαντικές παράμετροι οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα ζωή του forum μας.

Τα δύσκολα πλέον πανεύκολα

Για ένα ακόμη μάθημα στο teachme.gr, θα ανακαλύψετε ότι αυτό που φαίνεται δύσκολο, πρακτικά είναι κάτι πολύ εύκολο και πολύ απλό! Έχουν περάσει οι εποχές που η δημιουργία ενός site ή ενός Forum αποτελούσε μία δύσκολη διαδικασία και μαζί θα ανακαλύψουμε κάθε πτυχή της δημιουργίας!

Σκοπός μου απο τότε που ξεκίνησα τα μαθήματα ήταν να σας δώσω όλα τα εφόδια που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε, οτιδήποτε βρεθεί στον δημιουργικό σας δρόμο! Έτσι και θα μαθαίνετε καθημερινά μαθήματα στα Ελληνικά, αλλά συγχρόνως θα αρχίσετε και θα καταλάβετε πως οτιδήποτε μπορεί να γίνει και μέσα απο τα δικά σας χέρια!

Μείνετε συντονισμένοι

Σκοτάδι ή Γνώση; Η επιλογή είναι δική σας και μέσα απο το teachme.gr θα φροντίσω να σας δώσω το απόλυτο Φως της Γνώσης μέσα απο τα καθημερινά μαθήματα της αγαπημένης σας σελίδας! Μέσα απο χίλια και πλέον μαθήματα, ξεκινήστε σήμερα και γίνετε αύριο ο επαγγελματίας που πάντα ονειρευόσασταν! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium μέλος! Δείτε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ