Οι δικές μας νιφάδες χιονιού!

Καλήμέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και φυσικά θα ήθελα να χιονίσει (όπως όλοι μας άλλωστε). Όμως επειδή είναι λίγο δύσκολο να μας κάνει την χάρη ο Καιρός της Ελλάδος, είπα να δείξουμε στο Maxon Cinema 4D πως μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας νιφάδες χιονιού και έτσι να χιονίσει έστω μέσα στους υπολογιστές μας!

Νιφάδες Χιονιού στο Cinema 4d

Στο σημερινό μάθημα cinema 4d θα δούμε 2 τρόπους δημιουργίας νιφάδων. Και οι δύο τρόποι είναι πανεύκολοι οπότε μπορείτε εσείς να επιλέξετε τον δικό σας! Με τον πρώτο τρόπο θα "βάψουμε" ουσιαστικά το δικό μας μοναδικό χιόνι. Θα σχεδιάσουμε το δικό μας σχέδιο του χιονιού και πολύ απλά θα πετύχουμε κάτι μοναδικό! Ο δεύτερος τρόπος είναι συνδυαστικός με ένα παλαιότερο μάθημα Adobe Illustrator. Θα πάρουμε ένα vector γραφικό μίας νιφάδας χιονιού και θα την εισάγουμε στο Cinema 4D για να την κάνουμε 3D και για να την πολλαπλασιάσουμε εύκολα και απλά!

Οι Νιφάδες Χιονιού στο Cinema 4d είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε πόσο εύκολα μπορούμε να δημιουργήσουμε οτιδήποτε εμείς θέλουμε χωρίς κανέναν περιορισμό! Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας και το Maxon Cinema 4D θα είναι εδώ για να σας βοηθήσει να την πραγματοποιήσετε!

Καλές Γιορτές!

Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου καλές γιορτές σε όλους και να γιορτάσετε κοντά σε όσους αγαπάτε! Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος