Γιατί η "απομόνωση" μπορεί να γίνει δημιουργική!

Γειά χαρά φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πρώτα απ'όλα εύχομαι υγεία και υπομονή. MenoumeSpiti # 1. Μπροστά μας είναι μια διαδικασία-πρόκληση και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει παγκοσμίως. Οπότε ας οπλιστούμε με πείσμα για να το ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα χωρίς απώλειες και ταυτόχρονα να εκπαιδευτούμε κερδίζοντας γνώση μέχρι τη στιγμή που η "καραντίνα" θα σταματήσει και θα βγούμε και πάλι ελεύθεροι στον έξω κόσμο!

Όπως έγραψα και στο άρθρο με τις έκτακτες προσφορές στα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr (κάντε κλικ εδώ) στόχο πρέπει να έχουμε μέσα από την απομόνωση όχι να "κάψουμε" ώρες και να νιώθουμε φυλακισμένοι, αλλά να προστατεύσουμε τους γύρω μας, όλους εκείνους που αγαπάμε και φυσικά να χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά αυτόν τον... ατελείωτο πλέον ελεύθερο χρόνο! Μέσα από το teachme.gr αυτή η απομόνωση μπορεί να γίνει δημιουργική!

Μετά το gaming, τα "καμμένα" βίντεο & τα αθλητικά, ήρθε η ώρα για γνώση!

Όταν έχεις διαθέσιμη όλη την ημέρα στον υπολογιστή, πολύ εύκολα μπορείς να αφαιρεθείς σε παιχνίδια, σε καμμένα βίντεάκια, σε αθλητικά ή απλά να σπαταλήσεις όλη την ημέρα στο facebook. Μια διαδικασία η οποία σίγουρα είναι απαραίτητη για να "ξεμπλοκάρεις" και να χαλαρώσεις. Θα έρθει όμως η στιγμή που θα νιώσεις πως "αρκετά με αυτά". Αυτή τη στιγμή θέλω να προβλέψω και να την φέρω ακόμη πιο κοντά σου μέσα από μια νέα σειρά άρθρων στο teachme.gr με τίτλο "MenoumeSpiti - Daily Fix"! 'Ετσι καθημερινά θα σου δίνω ένα δείγμα 5 βίντεο μαθημάτων από την "ατελείωτη δεξαμενή" εκμάθησης του teachme.gr για να μαθαίνεις κάτι καινούριο σε όποιον τομέα σε ενδιαφέρει ή θέλεις να εξελιχθείς.

Δωρεάν μαθήματα σε καθημερινή βάση

Τα μαθήματα που θα ανεβάζω σε αυτή την κατηγορία θα είναι δωρεάν, πρόκειται για μαθήματα που έχω ανεβάσει στο teachme.gr και μέσα από προσωπική μου επιλογή θα σας τα προσφέρω σε ένα άρθρο όλα μαζί. Εννοείται πως αν το επιθυμείτε μπορέιτε να δείτε την τεράστια λίστα με τα δωρεάν μαθήματα του teachme.gr (κλικ εδώ) ή να δείτε τα ιδιαίτερα μαθήματα στο e-shop τα οποία θα σας δώσουν ολοκληρωμένες βασικές και προχωρημένες γνώσεις, σε όποιο πρόγραμμα σας ενδιαφέρει (κλικ εδώ).

Μάθημα Φωτογραφίας

Χρήση Macro Φακού για Πορτραίτα - Μάθημα Φωτογραφίας

Κλικ εδώ για όλα τα μαθήματα & άρθρα φωτογραφίας

Μάθημα Επεξεργασίας Φωτογραφίας

Δημιουργία Πίνακα Ζωγραφικής από μία Φωτογραφία στο Photoshop

Κλικ εδώ για όλα τα μαθήματα επεξεργασίας φωτογραφίας

Μάθημα Γραφιστικής

Μάθημα Illustrator: Εύκολοι Τίτλοι Γραφικών στο Illustrator

Κλικ εδώ για όλα τα μαθήματα γραφιστικής

Μάθημα Video

Μάθημα After Effects : Εξαφάνιση Στοιχείων από ένα Βίντεο στο After Effects

Κλικ εδώ για όλα τα μαθήματα video & animation

Μάθημα 3D

Μάθημα 3D: Δημιουργία Ράβδου Χρυσού στο Maxon Cinema 4D

Κλικ εδώ για όλα τα δωρεάν μαθήματα 3D δημιουργίας

Επενδύστε σε γνώση!

Κάθε εποχή έχει και τις δυσκολίες της, μαζί έχουμε περάσει πολλά, οικονομική κρίση, ανεργία, μετανάστευση, capital controls, μαζί θα περάσουμε την πανδημία του κορωνοϊού και πιστέψτε με, θα τα καταφέρουμε όχι απλώς να επιζήσουμε, αλλά να βγούμε ακόμη καλύτεροι! Γι'αυτόν τον λόγο έχει φτιαχτεί η σελίδα!

Καλό μάθημα! :Ρ