Πλησιάζοντας στην κορύφωση του Πάσχα

Γειά χαρά σε όλους του φίλους του teachme.gr! Με δωρεάν μαθήματα σε καθημερινή βάση. menoumespiti # 13. Συνεχίζουμε την προσπάθεια της καραντίνας, ο καθένας με διαφορετικές συνθήκες και δύναμη. Ωστόσο θέλω να πιστεύω πως οι ημέρες κορύφωσης του Θείου δράματος και της Αναστάσεως θα μας βρούν με τα αγαπημένα μας πρόσωπα να γιορτάζουμε την μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας. Μια γιορτή, η οποία για τους καθολικούς δεν γιορτάζεται ούτε στο ελάχιστο σε σχέση με τους ορθόδοξους. Οπότε καταλαβαίνω την δυσκολία του να μείνει κάποιος μέσα και να μην ακολουθήσει τα έθιμα που χρόνια τ΄ώρα ακολουθεί. Ασ σκεφτούμε τουλάχιστον και την καλή πλευρά και πόσα αρνάκια σώθηκαν ως εκ θαύματος! Εύχομαι σε όλους να περάσετε υπέροχα και όλα θα πάνε όλα καλά!

Όπως έγραψα και στο άρθρο με τις έκτακτες προσφορές στα ιδιαίτερα μαθήματα του teachme.gr (κάντε κλικ εδώ) στόχο πρέπει να έχουμε μέσα από την απομόνωση όχι να "κάψουμε" ώρες και να νιώθουμε φυλακισμένοι, αλλά να προστατεύσουμε τους γύρω μας, όλους εκείνους που αγαπάμε και φυσικά να χρησιμοποιήσουμε δημιουργικά αυτόν τον... ατελείωτο πλέον ελεύθερο χρόνο! Μέσα από το teachme.gr αυτή η απομόνωση μπορεί να γίνει δημιουργική!

Δωρεάν μαθήματα σε καθημερινή βάση

Τα μαθήματα που θα ανεβάζω σε αυτή την κατηγορία θα είναι δωρεάν, πρόκειται για μαθήματα που έχω ανεβάσει στο teachme.gr και μέσα από προσωπική μου επιλογή θα σας τα προσφέρω σε ένα άρθρο όλα μαζί. Εννοείται πως αν το επιθυμείτε μπορέιτε να δείτε την τεράστια λίστα με τα δωρεάν μαθήματα του teachme.gr (κλικ εδώ) ή να δείτε τα ιδιαίτερα μαθήματα στο e-shop τα οποία θα σας δώσουν ολοκληρωμένες βασικές και προχωρημένες γνώσεις, σε όποιο πρόγραμμα σας ενδιαφέρει (κλικ εδώ).

Μάθημα Φωτογραφίας

Κλικ εδώ για όλα τα μαθήματα & άρθρα φωτογραφίας

Μάθημα Επεξεργασίας Φωτογραφίας

Κλικ εδώ για όλα τα μαθήματα επεξεργασίας φωτογραφίας

Μάθημα Γραφιστικής

Κλικ εδώ για όλα τα μαθήματα γραφιστικής

Μάθημα Video

Κλικ εδώ για όλα τα μαθήματα video & animation

Μάθημα 3D

Κλικ εδώ για όλα τα δωρεάν μαθήματα 3D δημιουργίας

Επενδύστε σε γνώση!

Κάθε εποχή έχει και τις δυσκολίες της, μαζί έχουμε περάσει πολλά, οικονομική κρίση, ανεργία, μετανάστευση, capital controls, μαζί θα περάσουμε την πανδημία του κορωνοϊού και πιστέψτε με, θα τα καταφέρουμε όχι απλώς να επιζήσουμε, αλλά να βγούμε ακόμη καλύτεροι! Γι'αυτόν τον λόγο έχει φτιαχτεί η σελίδα!

Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση με υγεία πάνω απ'όλα!!!