Δημιουργήστε την δική σας Κάρτα SIM

Η κάρτα SIM είναι η κάρτα που τοποθετούμε στα κινητά τηλέφωνα ή στα USB sticks για Mobile Internet. Σίγουρα αποτελεί ένα Project εποχής το οποίο σήμερα θα σας δείξω σήμερα στο μάθημα Γραφιστικής της Δευτέρας πως μπορείτε να το πετύχετε και εσείς και πως θα μπορέσετε να κάνετε την δική σας κάρτα SIM!

Απο το μηδέν, θα δημιουργήσουμε τα πάντα μέσα στο Adobe Photoshop!

Για μία ακόμη φορά το Adobe Photoshop θα μας αποδείξει ότι είναι ο Άρχοντας της Δημιουργίας! Μέσα απο το Adobe Photoshop θα δημιουργήσουμε εξ'ολοκλήρου μία κάρτα SIM, απο το πλαστικό μέχρι και το "τσιπάκι"!

Ένα μάθημα μια ολόκληρη Κατηγορία

Με το σημερινό μας μάθημα Adobe Photoshop στον τομέα της Γραφιστικής, αυτό μπορείτε πλέον να ασχοληθείτε με τον σχεδιασμό καρτών SIM, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να αναλάβετε Project τα οποία έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό SIM καρτών για κάποιον πελάτη σας! Έτσι απλά και όμορφα μέσα απο το teachme.gr, θα σας οδηγήσω στην ανάλυση και του συγκεκριμένου τομέα!

Δημιουργία Κάρτας Sim στο Adobe Photoshop

Δημιουργία Κάρτας Sim στο Adobe Photoshop

Μείνετε Συντονισμένοι!

Το καλοκαίρι είναι "Καυτό" αλλά εμείς είμαστε εδώ καθημερινά και σας δίνουμε τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ μαθήματα της Ελληνικής αγοράς! Ελάτε μαζί μας και μάθετε αυτό που αγαπάτε! Μην χάνετε χρόνο, γίνετε ΣΗΜΕΡΑ και εσείς Premium Μέλος!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος