Η Κεντρική Σελίδα Ενός WordPress Mutisite

WordPress Multisite #5

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σήμερα Σάββατο και ο μίνι Καύσωνας καλά κρατεί! Για όσους δεν έχουν πάει στην παραλία, θα είμαι εδώ και θα σας κάνω δροσερή παρέα με ένα ακόμη “καυτό” μάθημα στο WordPress Multisite Network! Σήμερα θα ασχοληθούμε με την κεντρική σελίδα του Δικτύου μας και πως μπορούμε να εμφανίζουμε πολύ σημαντικές πληροφορίες μέσα απο εκείνη!

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

Κατά την δημιουργία του WPMU ο Super Administrator δημιουργεί τν κεντρική σελίδα του δικτύου, δηλαδή το μέρος στο οποίο μπορούμε να πάρουμε συγκεντρωτικά στοιχεία και αποτελέσματα απο όλα τα sites και τα blogs του Δικτύου μας! Σήμερα θα δούμε 2 πολύ δυνατά plugins τα οποία θα μας δώσουν τα πιό σημαντικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα στην Κεντρική μας Σελίδα. Έτσι ο κάθε χρήστης που θα μας επισκεπτεί δεν θα χρειαστεί να “σκάψει” μέσα στο Δίκτυο για να δεί “τι νέο υπάρχει”, αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι να τα δει όλα στην πρώτη σελίδα!

Όλα τα Άρθρα απο όλο το Δίκτυο σε μία σελίδα!

WordPress Multisite #5

Με χρήση ενός Δωρεάν plugin, θα δούμε πόσο εύκολη είναι η προβολή όλων των άρθρων απο όλο το Δίκτυο, απευθείας στην πρώτη μας σελίδα! Αυτά θα βοηθήσει και τους νέους επισκέπτες να βλέπουν τα νεότερα άρθρά αλλά και εμάς καθώς έτσι μπορούμε να δούμε την κινητικότητα του Δικτύου μας αλλά και τι δημοσιεύεται και απο ποιόν!

Συγκεντρωτική Λίστα όλων των Blog/Sites

Και επειδή είναι δύσκολο για κάποιον να καταλάβει πόσα sites υπάρχουν στο Δικτυό μας, με την χρήση ενός άλλου plugin, θα καταφέρουμε να εμφανίσουμε είτε σε σελίδα αλλά είτε και σε widget την λίστα με τα Site που φιλοξενούμε στο δικτυό μας! Μια υπέροχη λειτουργία όταν για παράδειγμα έχουμε και λειτουργούμε ένα site-οδηγό και θέλουμε να έχουμε όλους τους πελάτες συγκεντρωμένους σε μια σελίδα!

Μείνετε Συντονισμένοι!

Μπείτε στην παρέα του teachme.gr και ξεκινήστε μια καριέρα σαν Web Designer απο σήμερα κιόλας! Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία καθώς εδώ καλύπτουμε τα πάντα! Γίνετε και εσείς Premium σήμερα!

Καλό μάθημα :Ρ