Πίνακας του Σκορ, οθόνες και Χρονόμετρα!

Πίνακες Σκορ Γηπέδου

Αυτή την εβδομάδα στο μάθημα 3D δημιουργίας θα προχωρήσουμε το γηπεδό μας ακόμη περισσότερο καθώς σκοπός μου είναι να το κάνουμε πολυτελές γήπεδο πολλών αστέρων! Έτσι σήμερα θα ασχοληθούμε με την δημιουργία των Πινάκων του Σκορ, των οθονών και φυσικά των χρονόμετρων στις μπασκέτες!

Απόλυτη συνεργασία με το Adobe Illustrator & το Adobe Photoshop!

Τα "υλικά" για το σημερινό μας μάθημα θα προετοιμαστούν στο Adobe Illustrator και Adobe Photoshop με στόχο να έχουμε την απόλυτη εφαρμογή και εύκολη τοποθέτηση στο Maxon Cinema 4D! Έτσι απλά και όμορφα, θα δούμε την απόλυτη συνεργασία των προγραμμάτων της Adobe, με το Maxon Cinema 4D!


Δείγματα μέσα απο το σημερινό μάθημα:

Πίνακες Σκορ Γηπέδου Πίνακες Σκορ Γηπέδου Πίνακες Σκορ Γηπέδου Πίνακες Σκορ Γηπέδου


Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Ελάτε στην παρέα του teachme.gr και μάθετε εκατοντάδες τεχνικές μέσα απο χιλιάδες μαθήματα αποκλειστικά στα Ελληνικά! Κάντε και εσείς το ονειρό σας πραγματικότητα και κάντε επάγγελμα αυτό που αγαπάτε! Εμείς θα είμαστε εδώ και θα σας δώσουμε όλα τα εφόδια για να κάνετε πράξη το ονειρό σας! Μην περιμένετε άλλο, γίνετε σήμερα και εσείς Premium μέλος!!! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα πακέτα συνδρομών.

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #1" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]