Βάλτε Γιορτή στα Site σας!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Σάββατο σήμερα και είναι ένα περίεργο Σάββατο καθώς βρισκόμαστε μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και ουσιαστικά γιορτάζουμε για 7 ημέρες σερί! Δεν θα θέλατε όμως να δώσετε το ίδιο εορταστικό ύφος και στο site σας; Το σημερινό μάθημα Web Design αποκλειστικά για το WordPress θα σας δείξει όλους τους τρόπους με τους οποίους θα κάνετε το site σας λίγο πιό ζεστό και εορταστικό!

Χριστουγεννιάτικα Plugins για το WordPress

Μέσα απο το teachme.gr έχετε μάθει την δύναμη του CMS WordPress και τις πολλαπλές εφαρμογές που μπορεί να έχει στην καθημερινότητα μας! Έτσι ήταν φυσικό και επόμενο να σας δείξω πόσο εύκολα μπορείτε να μετατρέψετε το απλό σας site σε μία "ζεστή" σελίδα με ένα ύφος εορταστικό, το οποίο θα κάνει τους επισκέπτες σας να νιώσουν πιό οικεία και άνετα!

Η χρήση των συγκεκριμένων "εποχιακών" plug-ins θα σας επιτρέψει να μεταμορφώσετε την σελίδα σας σε έναν πιο γιορτινό και "ζεστό" προορισμό. Μέσα απο πολλά και ΔΩΡΕΑΝ Χριστουγεννιάτικα plugins για το WordPress, θα σας δείξω τι πρέπει να κάνετε για να δώσετε άλλο τόνο στην σελίδα σας αυτή τη Χρονιά αλλά και κάθε χριστούγεννιάτικες γιορτές που θα έρθουν στο μέλλον!

Μείνετε συντονισμένοι

Η εκμάθηση των κορυφαίων και τελευταίας τεχνολογίας προγραμμάτων δεν σταματά ποτέ στο teachme.gr! Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο, ξεκινήστε σήμερα και γίνετε ο επαγγελματίας στον τομέα που ονειρεύεστε! Εγώ προσωπικά και το teachme.gr θα σας βοηθήσουμε να φτάσετε τον στόχο σας και να κάνετε το χόμπυ σας επάγγελμα! Γίνετε και εσείς Premium μέλος! (Κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες)

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος