Το δικό σας πανίσχυρο Forum!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Στο δεύτερο μάθημα bbPress θα σας δείξω ακόμη περισσότερα πράγματα για να πετύχετε εύκολα και γρήγορα το δικό σας πανίσχυρο forum με την μοναδικά απλή δύναμη του WordPress! Ένα υπέροχος κύκλος μαθημάτων για το bbPress, ο οποίος σίγουρα θα σας μετατρέψει σε ιδιοκτήτες Forum μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

Μάθημα bbPress

Με χρήση του bbPress, είδαμε πόσο εύκολα στο προηγούμενο μάθημα μπορέσαμε και χτίσαμε το αρχικό μας forum! Στο σημερινό δεύτερο μάθημα για το bbPress θα ανακαλύψουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα! Για αρχή θα ξεκινήσουμε με την ενεργοποίηση της "Ελευθερης Εγγραφής" όλων των μελών που θέλουν να μπουν στην παρέα του Forum μας. Στην συνέχεια θα σας δείξω πόσο εύκολα θα κάνετε την πρώτη σελίδα του site σας, να εμφανίζει το Forum σας! Με τον τρόπο αυτό θα ξεφύγουμε απο την ένοια του Forum σαν μία ξεχωριστή σελίδα ενός site και έτσι θα μετατρέψουμε το site μας απο την μία στιγμή στην άλλη καθαρά σε forum!

Φυσικά δεν θα ξεχάσουμε να δημιουργήσουμε ειδικές σελίδες για την Εγγραφή, Είσοδο και Υπενθύμιση Κωδικού με χρήση των πανίσχυρων και πολύ πρακτικών "Shortcodes" του bbPress και τέλος θα αλλάξουμε εντελώς την μορφή το forum μας, με χρήση ενός template το οποίο θα είναι ειδικό για bbPress forum δημιουργίες!

Τα δύσκολα πλέον πανεύκολα

Για ένα ακόμη μάθημα στο teachme.gr, θα ανακαλύψετε ότι αυτό που φαίνεται δύσκολο, πρακτικά είναι κάτι πολύ εύκολο και πολύ απλό! Έχουν περάσει οι εποχές που η δημιουργία ενός site ή ενός Forum αποτελούσε μία δύσκολη διαδικασία και μαζί θα ανακαλύψουμε κάθε πτυχή της δημιουργίας!

Σκοπός μου απο τότε που ξεκίνησα τα μαθήματα ήταν να σας δώσω όλα τα εφόδια που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε, οτιδήποτε βρεθεί στον δημιουργικό σας δρόμο! Έτσι και θα μαθαίνετε καθημερινά μαθήματα στα Ελληνικά, αλλά συγχρόνως θα αρχίσετε και θα καταλάβετε πως οτιδήποτε μπορεί να γίνει και μέσα απο τα δικά σας χέρια!

Μείνετε συντονισμένοι

Σκοτάδι ή Γνώση; Η επιλογή είναι δική σας και μέσα απο το teachme.gr θα φροντίσω να σας δώσω το απόλυτο Φως της Γνώσης μέσα απο τα καθημερινά μαθήματα της αγαπημένης σας σελίδας! Μέσα απο χίλια και πλέον μαθήματα, ξεκινήστε σήμερα και γίνετε αύριο ο επαγγελματίας που πάντα ονειρευόσασταν! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium μέλος! Δείτε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος