Συνεχίζοντας το απόλυτο φωτογραφικό site!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Για τρίτο συνεχόμενο Σάββατο στο Web Design, θα δούμε το Koken CMS μέσα απο το οποίο θα ανακαλύψετε τον τρόπο δημιουργίας ενός απόλυτα λειτουργικού web site!

Koken CMS

Στα 2 προηγούμενα μαθήματα για το Koken CMS είδαμε πολύ σημαντικά πράγματα τα οποία είχαν σχέση με την δημοσίευση και γενικότερη οργάνωση των φωτογραφιών μας στο internet! Στο σημερινό μάθημα για το Koken CMS θα δούμε την σωστή ρύθμιση του μενού της σελίδας μας, πως θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το "theme" που χρησιμοποιούμε κατάλληλα για να μπορέσουμε να το φέρουμε στα δικά μας "εικαστικά μέτρα" και θα ανακαλύψουμε και τεχνικής "Sharing" των δημιουργιών μας στο Facebook και το Twitter!

Καμία δικαιολογία

Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για κανένα φωτογράφο, μέσα απο το Koken CMS αλλά και φυσικά μέσα απο τα μαθήματα του teachme.gr, θα είστε σε θέση πλέον όχι απλώς να δημιουργήσετε ένα site κόσμημα για την δουλειά σας, αλλά θα μπορέσετε να το κάνετε με ελάχιστο κόστος (μόνο για τον server) καθώς η υπηρεσία του Koken CMS όπως έχουμε πει παρέχεται δωρεάν για όλους! Αυτά και χιλιάδες ακόμη μοναδικά πράγματα θα μάθετε μέσα απο το teachme.gr! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία Premium Συνδρομή και ξαφνικά θα ανοίξουν μπροστά σας λεωφόροι δημιουργίας, έμπνευσης και ποιοτικής επαγγελματικής αναβάθμισης! Κάντε κλικ εδώ και δείτε πως θα γίνετε και εσείς Premium Μέλος στο teachme.gr.

Καλό μάθημα :Ρ