Ολοκλήρωση των Plugins του Forum μας!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr, σήμερα στο μάθημα για το Web Design θα ολοκληρώσουμε τον εξοπλισμό με plugins του forum μας! Θα εξοπλίσουμε κατάλληλα το forum μας με στόχο να είναι φιλικό στον χρήστη και αλλά και προστατευμένο απο την μάστιγα της εποχής μας, τα ρομποτ spam!

Μάθημα bbPress

Για ένα ακόμη μάθημα θα ανακαλύψουμε πολλά και ενδιαφέρονται στοιχεία για το forum μας!
Μέσα σε μόλις τέσσερα μαθήματα, καταφέραμε και δημιουργήσαμε ένα πολύ ισχυρό forum το οποίο είναι έτοιμο να δεχτεί τα μηνύματα των χρηστών χωρίς κανένα πρόβλημα! Αυτή είναι η μαγεία του bbPress και φυσικά του WordPress!

Στο τελευταίο μάθημα του κύκλου θα ασχοληθούμε με την επεξεργασία της CSS έτσι ώστε να κάνουμε το forum μας αγνώριστο και εντελώς δικό μας!

Τα δύσκολα πλέον πανεύκολα

Για ένα ακόμη μάθημα στο teachme.gr, θα ανακαλύψετε ότι αυτό που φαίνεται δύσκολο, πρακτικά είναι κάτι πολύ εύκολο και πολύ απλό! Έχουν περάσει οι εποχές που η δημιουργία ενός site ή ενός Forum αποτελούσε μία δύσκολη διαδικασία και μαζί θα ανακαλύψουμε κάθε πτυχή της δημιουργίας!

Σκοπός μου απο τότε που ξεκίνησα τα μαθήματα ήταν να σας δώσω όλα τα εφόδια που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε, οτιδήποτε βρεθεί στον δημιουργικό σας δρόμο! Έτσι και θα μαθαίνετε καθημερινά μαθήματα στα Ελληνικά, αλλά συγχρόνως θα αρχίσετε και θα καταλάβετε πως οτιδήποτε μπορεί να γίνει και μέσα απο τα δικά σας χέρια!

Μείνετε συντονισμένοι

Σκοτάδι ή Γνώση; Η επιλογή είναι δική σας και μέσα απο το teachme.gr θα φροντίσω να σας δώσω το απόλυτο Φως της Γνώσης μέσα απο τα καθημερινά μαθήματα της αγαπημένης σας σελίδας! Μέσα απο χίλια και πλέον μαθήματα, ξεκινήστε σήμερα και γίνετε αύριο ο επαγγελματίας που πάντα ονειρευόσασταν! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε σήμερα Premium μέλος! Δείτε εδώ τις πληροφορίες.

Καλό μάθημα :Ρ