Μυστικά Κόλπα Εισαγωγής!

Μάθημα inDesign

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Δευτέρα σήμερα 5 Μαϊου 2014 και είναι μία μαγική ημέρα!!! Σήμερα θα σας δείξω 2 πολύ ξεχωριστούς τρόπους εισαγωγής κειμένου και δεδομένων στο Adobe inDesign, τα οποία θα σας δώσουν μεγάλη ταχύτητα και καλύτερη προβολή των δημιουργιών σας!

Μάθημα inDesign

Στο σημερινό μάθημα inDesign θα ανακαλύψουμε τον τρόπο εισαγωγής κειμένου “Lorem Ipsum”, δηλαδή κειμένου το οποίο απλά υπάρχει για να γεμίζει τα πλαίσια κειμένου μέχρι να μπει το κανονικό κείμενο! Σε προηγούμενο μάθημα σας είχα δείξει πως εισάγουμε κείμενο “Lorem Ipsum” στα “λατινικά”, κάτι το οποίο ναι μεν είναι καλό αλλά δεν είναι Ελληνικό! Επειδή λοιπόν γνωρίζω ότι 9 στα 10 project που έχετε έχουν Ελληνικό κείμενο, σήμερα θα σας δείξω πως θα βάλετε το Ελληνικό “Lorem Ipsum” και έτσι να φέρετε το εικαστικό πιο κοντά στα “Ελληνικά” μέτρα σας!

Επίσης στο σημερινό μάθημα inDesign θα ανακαλύψουμε τον τρόπο εισαγωγής πινάκων απο το MS Excel στο Adobe inDesign χωρίς να χάνουμε καμία λεπτομέρεια αλλά ούτε και ένα χρώμα απο το εικαστικό (σε περίπτωση που οι πινακές μας είναι χρωματιστοί) του εκάστοτε πίνακα! Έτσι ακόμη και οι πιο “παιχνιδιάρικοι” πίνακες θα μπουν πανεύκολα στο inDesign χωρίς να χρειαστεί να τους αναδημιουργήσουμε απο την αρχή!

Μείνετε συντονισμένοι

Τα σημερινά κόλπα που θα μοιραστώ μαζί σας αποτελούν μυστικά του επαγγέλματος, τα οποία τα γνωρίζουν ελάχιστοι γραφίστες! Έτσι απο σήμερα μπορείτε να “ψαρώνετε” τους συναδέλφους σας με τις προχωρημένες τεχνικές σας στο Adobe inDesign αλλά και (πιο σημαντικό) θα μπορέσετε να επιταχύνετε την εργασία σας, δουλεύοντας πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά! Μην χάνετε άλλο χρόνο, γίνετε και εσείς Premium και κερδίστε την απόλυτη Γνώση σε αυτό που αγαπάτε! Κάντε κλικ εδώ και δείτε πως θα γίνετε και εσείς Premium Μέλος στο teachme.gr

Καλό μάθημα :Ρ