Για να μην χάνουμε τον δρόμο μας!

iOS7 Maps Icon

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Τρίτο μάθημα συνεχόμενο με θέμα τα iOS7 εικονίδια και το πρώτο που είναι διαθέσιμο και στα Premium Free μέλη! Σήμερα θα ανακαλύψουμε το εικονίδιο των χαρτών ή αλλιώς το "Maps icon". Ένα πανέμορφο εικονίδιο το οποίο θα μας εξοπλίσει με ένα σωρό δημιουργικές τεχνικές στο photoshop και μέ ένα εικονίδιο το οποίο θα μας κάνει υπερήφανους στο τέλος του μαθήματος!

Ένας πολύ σημαντικός κύκλος μαθημάτων ο οποίος θα σας εξοπλίσει με πολύ σημαντικές σχεδιαστικές τεχνικές!

Μάθημα Photoshop

iOS7 Maps Icon

Η δημιουργία γραφικών αποτελεί ένα project το οποίο θα χρειαστεί να "πιάσετε" εφόσον είστε γραφίστας ή γενικότερα εργάζεστε σε ένα δημιουργικό γραφείο. Γι'αυτο το λόγο ξεκίνησα αυτό τον κύκλο, για να σας δείξω μοναδικές δημιουργικές τεχνικές και συνδυασμούς των Shapes στο Adobe Photoshop! Ένα μοναδικό μάθημα photoshop, κομμάτι ενός πολύ σημαντικού κύκλου, ο οποίος απο μόνος του θα είναι σε θέση να σας φέρει έσοδα απο μελλοντικές εργασίες με θέμα τα κινητά τηλέφωνα και τις φορητές συσκευές γενικότερα!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος