Ο επίσημος browser της Apple!

iOS7 Safari Icon

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Πέμπτη σήμερα και τα μαθήματα με θέμα τα iOS7 εικονίδια  καλά κρατούν! Σήμερα θα δημιουργήσουμε το εικονίδιο του επίσημου browser της Apple, δηλαδή θα φτιάξουμε το "Safari Icon"! Ένα ξεχωριστό εικονίδιο το οποίο μας επιτρέψει απο εδώ και στο εξής να δημιουργούμε ιδιαίτερα γραφικά με τεράστια άνεση!

Ένας πολύ σημαντικός κύκλος μαθημάτων στο Adobe Photoshop, ο οποίος θα σας εξοπλίσει με πολύ σημαντικές σχεδιαστικές τεχνικές!

Μάθημα Photoshop

iOS7 Safari Icon

Η δημιουργία γραφικών αποτελεί ένα project το οποίο θα χρειαστεί να "πιάσετε" εφόσον είστε γραφίστας ή γενικότερα εργάζεστε σε ένα δημιουργικό γραφείο. Γι'αυτο το λόγο ξεκίνησα αυτό τον κύκλο, για να σας δείξω μοναδικές δημιουργικές τεχνικές και συνδυασμούς των Shapes στο Adobe Photoshop! Ένα μοναδικό μάθημα photoshop, κομμάτι ενός πολύ σημαντικού κύκλου, ο οποίος απο μόνος του θα είναι σε θέση να σας φέρει έσοδα απο μελλοντικές εργασίες με θέμα τα κινητά τηλέφωνα και τις φορητές συσκευές γενικότερα!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος