Καλοκαιρινό Δελτίο Καιρού!

iOS7 Weather Icon

Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Συνεχίζω τα μαθήματα δημιουργίας στο Adobe Photoshop σχετικά με τα νέα, φρέσκα και μίνιμαλ εικονίδια του iOS7 OS της Apple! Σήμερα στο δεύτερο κατά σειρά μάθημα photoshop για το συγκεκριμένο θέμα, θα δούμε ένα πολύ όμορφο και σχετικά εύκολο εικονίδιο. Το Weather icon ή αλλιώς το εικονίδιου του Καιρού θα ανακαλύψουμε σήμερα στο teachme.gr! Ένας πολύ σημαντικός κύκλος μαθημάτων ο οποίος θα σας εξοπλίσει με πολύ σημαντικές σχεδιαστικές τεχνικές!

Μάθημα Photoshop

iOS7 Weather Icon

Η δημιουργία γραφικών αποτελεί ένα project το οποίο θα χρειαστεί να "πιάσετε" εφόσον είστε γραφίστας ή γενικότερα εργάζεστε σε ένα δημιουργικό γραφείο. Γι'αυτο το λόγο ξεκίνησα αυτό τον κύκλο, για να σας δείξω μοναδικές δημιουργικές τεχνικές και συνδυασμούς των Shapes στο Adobe Photoshop! Ένα μοναδικό μάθημα photoshop, κομμάτι ενός πολύ σημαντικού κύκλου, ο οποίος απο μόνος του θα είναι σε θέση να σας φέρει έσοδα απο μελλοντικές εργασίες με θέμα τα κινητά τηλέφωνα και τις φορητές συσκευές γενικότερα!

Μείνετε Συντονισμένοι στο teachme.gr

Τα μπάνια καλά κρατούν, τα μαθήματα όμως συνεχίζουν ασταμάτητα στο teachme.gr! Ξεκινήστε άμεσα σαν Premium μέλος στο teachme.gr και αποκτήστε την γνώση που πάντα αναζητούσατε! Μέσα απο χιλιάδες δημιουργικά μαθήματα και πάντα με φιλικό τρόπο, θα σας οδηγήσω στην απόλυτη εκμάθηση του αγαπημένου σας προγράμματος και θα σας βοηθήσω να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα! Ξεκινήστε σήμερα και εσείς σαν Premium μέλος στο teachme.gr και κάντε το αγαπημένο σας χόμπυ, ένα προσοδοφόρο επάγγελμα! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα!

Καλό μάθημα :Ρ

Κατεβάστε τα αρχεία του μαθήματος