Η αναγκαιότητα ενός Online Portfolio

Η δημιουργία της δικής σας επαγγελματικής παρουσίας στο Διαδίκτυο είναι πλέον κάτι παραπάνω απο επιβεβλημένη! Πρακτικά σήμερα δεν "υπάρχεις" αν δεν έχεις τον δικό σου χώρο για να δείξεις τις δημιουργίες σου κάπου "online" και αυτό γιατί, με το να έχεις ένα online portfolio, αυτομάτως δίνεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να προσελκίσει νέους πελάτες απο όλον τον Κόσμο χωρίς κανένα περιορισμό

Το Facebook δεν είναι η λύση

Εφόσον δεν έχετε δημιουργήσει μια facebook επαγγελματική σελίδα (κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα μαθήματα δημιουργίας Facebook σελίδας απο το teachme.gr), τότε το να "ανεβάζετε" τις φωτογραφίες στο profile σας, δεν σας προσφέρει τίποτα, εκτός απο μερικά "like" απο ανθρώπους που σας γνωρίζουν και ίσως το κάνουν καθαρά απο υποχρέωση...

Επίσης δουλεύοντας μέσα στην πλατφόρμα του facebook να φαντάζει ενδεχομένως μία καλή κίνηση αλλά είναι μια κίνηση η οποία μπορέι να μην υπάρχει -ή να μην είναι δωρεάν- για πάντα. Έτσι πάντα ψάχνουμε λύσεις και τρόπους καλύτερης και δωρεάν παρουσίασης της επιχείρησης ή του εαυτού μας!

Μια απόλυτη λύση για πανίσχυρο και Δωρεάν Portfolio

Στο μάθημα για το Web Design σήμερα, δεν θα σας "μπλέξω" με κώδικες και δύσκολες καταστάσεις, σκοπός μου σήμερα είναι να σας δώσω την ευκαιρία να κάνετε το δικό σας Δωρεάν Online Portfolio σας με έναν άμεσο, πανεύκολο και πανίσχυρο τρόπο! Έτσι θα ξεφύγουμε απο τα στενά πλαίσια της απλής facebook παρουσίας και θα ανέβουμε για άλλη μια φορά ένα ακόμη δημιουργικό επίπεδο προς την απόλυτη επαγγελματική σας καταξίωση!

Τέλεια επιλογή για Φωτογράφους, Γραφίστες, 3D Artists & Web Designers

Μέσα απο την συγκεκριμένη εφαρμογή που θα ανακαλύψετε σήμερα, θα δούμε πως οι Φωτογράφοι, Γραφίστες και 3D Καλλιτέχνες θα μπορέσουν σε κυριολεκτικά μισή ώρα (το πολύ) να έχουν χτίσει την δική τους Online Παρουσία, με τις δικές τους σελίδες, πληροφορίες και φυσικά την δική τους έκθεση φωτογραφιών και δημιουργιών!

Οι Web Designers, μπορούν να εκμεταλευτούν την υπηρεσία δημιουργίας online portfolio και να την μεταπωλήσουν στους πελάτες τους που θέλουν κάτι άρτιο, επαγγελματικό και φυσικά οικονομικό! Έτσι εσείς θα λάβετε μια δωρεάν υπηρεσία και θα την προσαρμόσετε στον πελάτη σας με ένα μικρό αντίτιμο!

Το teachme.gr σας δίνει μοναδικές λύσεις για πρώτη φορά στα Ελληνικά!

Σκοπός και στόχος μου απο το 2009 είναι να σας δώσω όλες τις πληροφορίες μου μαθαίνω κατά καιρούς και να σας κάνω απόλυτα ενημερωμένους και εκπαιδευμένους επαγγελματίες! Χιλιάδες μαθήματα και μέλη είναι απόδειξη της μοναδικής - για τα Ελληνικά δεδομένα - δουλειάς που γίνεται εδώ!

Μην χάνετε χρόνο, γίνετε και εσείς σήμερα Premium Μέλος και μάθετε αυτό που αγαπάτε! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις πολύ οικονομικές τιμές των συνδρομών!

Καλό μάθημα :Ρ

Η εφαρμογή Δημιουργίας Online Portfolio που θα μάθετε σήμερα παρέχεται απο την εταιρεία dunked.com και μπορείτε να κάνετε άμεση και ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία της σελίδας σας κάνοντας απλά κλικ εδώ.

Η υπηρεσία πλέον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, μπορείτε ωστόσο να χτίσετε το site σας με άκρως οικονομική τιμή.