Καλημέρα φίλες και φίλοι του teachme.gr! Παρασκευή σήμερα και έχουμε ένα πολύ όμορφο Photo Manipulation το οποίο με "ρομαντικό" τρόπο, θα μας δείξει την δύναμη της αγάπης και ότι η ρίζα της Αγάπης είναι η δύναμη της ζωής!

Μάθημα Adobe Photoshop

Με την δύναμη του αγαπημένου μας Adobe Photoshop, θα δημιουργήσουμε ένα περίπλοκο Photo Manipulation με σχετική ευκολία καθώς ουσιαστικά θα χρησιμοποιήσουμε βασικές γνώσεις του προγράμματος και γνώσεις των μασκών! Με την συγκεκριμένη τεχνική θα δώσουμε την αίσθηση του ενός σώματος μέσα στο άλλο, και θα δούμε πως θα το αποδώσουμε σωστά αλλά και πως θα δημιουργήσουμε προοπτική απο εκεί που δεν υπάρχει!

Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr!

Ακόμη και σε ημέρες με την ζέστη να χτυπάει "κόκκινο" είμαι εδώ και θα είμαι συνεχώς για να σας δίνω τα καλύτερα κόλπα και μαθήματα για όλους τους δημιουργικούς τομείς! Γίνετε και εσείς σήμερα Premium Μέλος και απολαύστε χιλιάδες μαθήματα στα Ελληνικά!


Δείτε ένα δείγμα του τελικού αποτελέσματος

love-is-the-root


Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το 4ο Πακέτο Φώτο Κολάζ το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]