Χτίσιμο του Ολυμπιακού Σταδίου μέρος 5ο

The OAKA Project C4D

Η δημιουργία του δικού μας γηπέδου μέσα απο το μάθημα Cinema 4D είναι στα καλύτερα της, και σήμερα θα "ντύσουμε" το γηπεδό μας με χιλιάδες καθίσματα αλλά και συγχρόνως, θα δημιουργήσουμε τους διαδρόμους και τις εισόδους των θυρών!

Αναπροσαρμογή του μοντέλου για καλύτερα αποτελέσματα

The OAKA Project C4D

Καθώς το OAKA Project "μεγαλώνει" και "βαραίνει" όλο και περισσότερο, είχε φτάσει η στιγμή που έπρεπε να αποφασίσω τι μπορώ να κάνω για να πετύχω ένα πιο "ελαφρύ" Ολυμπιακό Στάδιο και συχρόνως να μπορώ να το "φορτώνω" περισσότερο! Έτσι όπως θα δείτε στο σημερινό μας μάθημα, θα καταφέρω άμεσα σχεδόν, να ελαφρύνω την σκηνή μας και έτσι να την προετοιμάσω κατάλληλα για τα χιλιάδες καθίσματα που θα την "ντύσουν".

Η δημιουργία στα χέρια μας!

Έχουμε δει απο την αρχή του Project, πως τα πάντα θα περάσουν μέσα απο τα χέρια μας και όλα κρίνονται μέσα απο εκεί. Έχουμε ήδη σχεδιάσει ένα στάδιο, το οποίο ταιριάζει κατα πολύ με το ΟΑΚΑ και έτσι έχουμε "σπάσει" τα χρονόμετρα, αφού έχουμε δημιουργήσει κάτι το οποίο θα χρειάζοταν εβδομάδες δημιουργίας μέσα σε ελάχιστες ώρες!

Δείγματα Φωτογραφιών


oaka-4


oaka-3


oaka-2


oaka-1


Μείνετε συντονισμένοι στο teachme.gr

Εαν το πάθος σας είναι η κάθε είδους δημιουργία, τότε στο teachme.gr θα μάθετε αυτό που αγαπάτε μέσα απο χιλιάδες μαθήματα αποκλειστικά στα Ελληνικά! Μην χάνετε χρόνο! Γίνετε και εσείς Premium σήμερα κιόλας!

Καλό μάθημα :Ρ

[message_box type="info" icon="yes" close=""]Το μάθημα είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά μέσα από το Πακέτο "Δημιουργία Μακέτας Γηπέδου #1" το οποίο θα βρείτε στο eshop του teachme.gr. Κάντε κλικ εδώ για προβολή του πακέτου.[/message_box]