Η Επαγγελματική σας Σελίδα στο Facebook περνά στην δεύτερη φάση της!

Ίσως αποτελεί το πιό "καυτό" θέμα των αιτημάτων που λαμβάνω κατα καιρούς στο email μου. Σίγουρα τα 10 απολαυστικά μαθήματα δημιουργίας της δικής σας σελίδας στο facebook που έχουν ήδη δημοσιευθεί στις σελίδες του teachme.gr σας έχουν βοηθήσει να κατανοήσετε το κορυφαίο Κοινωνικό Δίκτυο και επίσης σας έχουν βοηθήσει να χτίσετε τις δικές σελίδες με ένα σίγουρα πιό επαγγελματικό ύφος! Τώρα όμως ξεκινά το ταξίδι της απόλυτης εκμετάλευσης της σελίδας σας και της προώθησης της μέσα μέσα από την δημιουργία διαγωνισμού ή κλήρωσης στο facebook!

Δημιουργία Διαγωνισμού & Κλήρωσης στο Facebook

Η δημιουργία ενός διαγωνισμού ή μίας απλής κλήρωσης δώρου είναι κάτι που πραγματικά "Τρελάινει" τους απανταχού χρήστες του facebook. Η σκέψη πως απλά και μόνο κάνοντας ένα "Like" μπορεί κάποιος να κερδίσει ένα δώρο, σίγουρα κάνει όλους μας να πλησιάσουμε μία σελίδα στο facebook και να μπούμε στην διαδικασία της κλήρωσης χωρίς δεύτερη σκέψη!

Αυτό θα ανακαλύψουμε σε αυτό τον μικρό κύκλο μαθημάτων στο facebook, όπου θα ξεκινήσουμε, θα δημιουργήσουμε, θα παραμετροποιήσουμε, θα σχεδιάσουμε και τέλος θα δημοσιεύουμε την δική μας εφαρμογή Διαγωνισμού ή Κλήρωσης χωρίς καν να έχουμε γνώσεις κώδικα! Απλά και εύκολα μέσα απο λίγα βήματα θα καταφέρετε να δημιουργήσετε κάτι που ίσως να σας κόστιζε πολλά χρήματα.

Πολλαπλά Likes, Φήμη και Κέρδος μέσα απο μία Κλήρωση

Η δύναμη μίας "Κλήρωσης Δώρου" πραγματικά θα φανεί απο την στιγμή που θα ξεκινήσετε και θα δημοσιευετε την εφαρμογή σας. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να γεμίσει μία σελίδα με νέους πελάτες, likes και φυσικά κέρδος, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα και χωρίς να πληρώνετε το "χαράτσι" του facebook για την αντίστοιχη προώθηση!

Ανάλογα με το δώρο ή την υπηρεσία που θα προσφέρετε στο κοινό σας στο facebook, ανάλογα θα εκτιναχθεί ο αριθμός των Likes της σελίδας σας! Η συγκεκριμένη πρακτική αποτελεί το Νο1 όπλο των μεγάλων εταιρειών για την διεύρυνση των "fans" τους στο facebook και κατά συνέπεια της αίγλης τους στο Κορυφαίο Social Network!

Το πανεύκολο και επαγγελματικό, πραγματικά οικονομικά

Με την βοήθεια της κορυφαίας εταιρείας WooBox, που ειδικεύεται σε επαγγελματικές και ξεχωριστές facebook εφαρμογές, θα δούμε πως μπορούμε να χτίσουμε την δική μας "Κλήρωση" στο facebook με το ελάχιστο κόστος. Πραγματικά έχοντας δοκιμάσει αρκετά δωρεάν αλλά και επι πληρωμή συστήματα προώθησης στο facebook, μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι, η WooBox είναι και θα είναι η μοναδική μου επιλογή για τις πολύ οικονομικές αλλά και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες που μου προσφέρει! Και φυσικά όταν θέλουμε η σελίδα μας, να μας φέρει νέους πελάτες και φυσικά κέρδος, τα 29,99 δολάρια είναι πραγματικά ένα ελάχιστο ποσό!

Ξεκινήστε Δωρεάν και όταν είστε έτοιμοι, γίνετε Premium

Στο WooBox αυτό που μου αρέσει είναι ότι ακόμη και σαν Δωρεάν μέλος μπορείτε να χτίσετε την εφαρμογή σας χωρίς όμως να μπορείτε να την δημοσιεύσετε, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείτε να μάθετε πως να χτίζετε την εφαρμογή σας και όταν είστε έτοιμοι, τότε ξεκινάτε σαν Premium και αποκτάτε άμεσα κέρδος απο το facebook!

Αναγνώριση του Περιβάλλοντος Εργασίας και Εκκίνηση της Εφαρμογής

Στο πρώτο μας μάθημα θα σας δείξω πως να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο WooBox, πως να συνδεθείτε, πως να δείτε το περιβάλλον εργασίας σας και φυσικά πως θα ξεκινήσετε την πρώτη σας εφαρμογή Κλήρωσης. Θα παρατηρήσετε πως τα πράγματα είναι πολύ απλά και μαζί θα τα απλουστέυσουμε ακόμη περισσότερο!

Μείνετε Συντονισμένοι και κερδίστε

Εδώ στο teachme.gr σας έχω δείξει και φυσικά θα σας δείχνω συνεχώς νέα κόλπα και μοναδικά μυστικά για να πετύχετε αυτό που ονειρεύεστε σε όλα τα δημιουργικά προγράμματα! Χιλιάδες μαθήματα έχουν εκπαιδεύσει εκατοντάδες Premium Μέλη, εσείς γιατί χάνετε χρόνο; Γίνετε Premium Σήμερα και κερδίστε άμεσα!

Καλό μάθημα :Ρ